E2a

Hoe je een online video game design kit kopen

Het ontwerpen van video games is niet langer de computer ingenieur job

Het ontwerpen van video games is niet langer de computer ingenieur job. Zelfs mensen die niet beschikken over een intensieve achtergrond in het programmeren van computers kunnen nu hun eigen online game. Als u wilt uw eigen versie van digitale schaakklok of basketbal te maken, dan het kopen van een online video game design kit is een zeer handige keuze.

Factoren ter overweging

Het kiezen van de beste game design kit is de meest kritische fase. Maak de juiste beslissing door te kijken naar de onderstaande factoren bij de aankoop van een kit:

Hoe je een online video game design kit kopen. Factoren ter overweging.
Hoe je een online video game design kit kopen. Factoren ter overweging.

  • Prijs. Meestal is de duurdere de kit, de meer geavanceerde het is. Maar niet alleen kiezen op basis van prijs, omdat het niet alleen spreken voor de kwaliteit en het nut van de kit. In plaats daarvan onderzoeken de huidige prijzen van online video game design kits en bepaalt zelf hoeveel u bereid bent te besteden voor. U kunt ervoor kiezen om zelfs een enkele cent te besteden als u gebruik maken van de gratis kits. Meer geavanceerde en gecommercialiseerd kits, anderzijds, zijn wel ongeveer 300€ geprijsd.
  • Vaardigheidsniveau. Zoek uit uw vaardigheden niveau bij het maken van game design. Kits zijn gemaakt voor verschillende mensen met verschillende vaardigheden niveau. Blijf bij het gebruik van de eenvoudige kits als je niet dat kennis over het programmeren van computers. Kies het moeilijker niveau of het niveau van deskundigen kits als u meer achtergrond. Misschien vindt u het gemakkelijker niveau kits saai of hoe moeilijker kits als niet-gebruiksvriendelijk als je het niet rekening houden met uw vaardigheden niveau.
  • Kit-functies. Sommige kits zal alleen de software voor het ontwerpen van een spel. Andere kits omvatten de software, hardware, en andere componenten nodig om het spel te ontwerpen. Bij het kopen van een kit, moet u de functies vertrouwd. De kit moet beschikken over alle functies die je nodig hebt om gemakkelijk ontwerpen van een spel.

Wees je bewust van wat je echt nodig hebt en wat je aankan bij aankoop van een game design kit. Niet onder-of overschatten jezelf of je zou zo gefrustreerd te raken met de kit.

Het kopen van te volgen stappen

Het ontwerpen van video games is niet langer de computer ingenieur job. Het kopen van te volgen stappen.
Het ontwerpen van video games is niet langer de computer ingenieur job. Het kopen van te volgen stappen.

Bent u verward over waar te beginnen bij het kopen van een online video game design kit? De onderstaande stappen helpen u door het proces:

  • Zoeken naar en een lijst van uw opties. Zoeken naar online video game design kits die aan uw behoeften voldoen en wil op basis van de factoren hierboven. De lijst naar beneden min of meer drie sets om uit te kiezen.
  • Opties vergelijken. De lijst naar beneden wat elk van uw optie de beste keuze. Naast het gebruik van de bovenstaande factoren, ook las de recensies over de kits. Leer wat andere gebruikers hebben ervaren met de kits.
  • Kies de beste. Op basis van uw vergelijking, welke van uw opties is het beste? Controleer en dubbel te controleren, zodat u kunt er zeker van uw beslissing.
  • Koop de kit. Tijd om de online video game design kit te kopen. De meeste van deze zijn online betaald via uw creditcard. Indien de kit alleen bestaat uit software elementen, dan moet eenvoudig te downloaden. Zo niet, dan moet je nog steeds wachten op de kit te leveren aan u.

De meeste game design kits bevatten instructies over hoe ze te gebruiken. Als je een beginner bent, is het belangrijk om te lezen van de instructies of handleiding die bij de kit. Je wilt niet dat je tijd of het bedrijf tijd te verspillen als gevolg van een vraag die al wordt beantwoord in de handleiding. Als je verward bent en hulp nodig, het bedrijf klantenservice staat klaar om u te dienen.