E2a

Hoe je het beste ballet dans scholen vinden

Er zijn een heleboel van ballet dans scholen over de hele wereld, maar slechts een paar van hen worden beschouwd als de beste. Veel dansers die willen om in de beste scholen uit werken alleen voor de komende jaren krijgen afgewezen wanneer ze van toepassing zijn. Dit komt omdat de beste dansscholen accepteren alleen een paar aanvragers en de kandidaten moeten beschikken over uitzonderlijke dans vaardigheden om geaccepteerd te worden. De beste dansscholen accepteren de beste dansers.

Als er audities of try-outs voor een dansschool

Als er audities of try-outs voor een dansschool, wat ze meestal op zoek naar de vorm van de danser, de dans vaardigheden en het unieke karakter van de persoon. Ze zelden aanvaarden dansers die misschien uitzonderlijke dans vaardigheden, maar zijn hetzelfde als iedereen. Dat is de reden waarom een ​​dansschool kan het beste worden beschouwd in het land of in de wereld.

Hoe je het beste ballet dans scholen vinden. De school van de europese ballet.
Hoe je het beste ballet dans scholen vinden. De school van de europese ballet.

Hier zijn enkele van de beste ballet dans scholen:

  1. Houston ballet. Dit ballet dansschool is in bedrijf sinds 1955. Ze bieden danslessen voor mensen, variërend van 4 jaar tot 60 jaar oud. De instructies die de balletles te leren komen van gerenommeerde dansgezelschappen uit de hele wereld. Sommige van de klassen die hier zijn opgenomen scherpen de verschillende vaardigheden in ballet dansen, zoals de techniek, pointe werk, pas de deux, karakter dans en muziek. De studenten die de school binnenkomen worden opgeleid om hen de kans om klassieke dans te oefenen als een carrière.
  2. De school van de europese ballet. Dit wordt beschouwd als een van de beste ballet scholen in de wereld. De School van de Europese Ballet bestaat al sinds 1934. Deze school is het beste voor degenen die willen ballet dansen te nemen als een carrière en niet als een hobby. De klasse instructeurs in deze school worden beschouwd als de beste choreografen in de hele wereld. De balletlessen zijn beschikbaar voor mensen van 8 tot 18. Er zijn ook zomerkamp-programma's die beschikbaar zijn voor studenten die willen hun ballet vaardigheden te verbeteren terwijl op vakantie.
  3. De serre van dans en podiumkunsten. Deze dans school is gericht op ballet, maar ze ook aanmoedigen hun leerlingen om te proberen en te bestuderen verschillende soorten dansen. De twee belangrijkste aandachtspunten van het dansgezelschap zijn discipline en kunst. Ze moedigen hun studenten om creatief te zijn individuen. De studenten zijn verplicht om te komen op tijd en in de juiste jurk te dragen zijn. Dit geldt ook voor ballet schoenen of ballet slippers, maillots en een rok. Het haar moet netjes worden vastgebonden. Deze dansschool is gevestigd in Californië.
  4. De Julliard School. Julliard wordt beschouwd als een van de beste dansscholen in de wereld. De school richt zich op verschillende vormen van kunst, zoals dans, drama en muziek. Het is in het bedrijfsleven voor meer of minder honderd jaar. Sommige van de beste dansers ter wereld kwam van de Julliard School. Er zijn verschillende programma's die u kunt toepassen inch U kunt zich aanmelden voor hun zomerprogramma door het insturen van een DVD van jezelf. Aanvragers die willen studeren in de school zijn verplicht om uit te voeren voordat een commissie van de school. De commissie zal dan beslissen of de aanvrager vaardigheden zijn goed genoeg voor de school.

Dit zijn de beste scholen die balletlessen te bieden. De kosten voor elke school kunnen verschillen en ze kunnen ook verschillende programma's voor dansers.