E2a

Hoe je het gevaar themalied te downloaden

Voor bijna een generatie van trivia junkie gezinnen en klieken

Voor bijna een generatie van trivia junkie families en klieken, is Jeopardy uitgegroeid tot een nachtelijke gewoonte die hun verstand en algemene kennis heeft opgezet tegen de drie vreemdelingen in de spelshow studio. De show heeft geïnspireerd vele andere programma's met gelijkaardige formaten die willen weten wie heeft de meeste kennis over de duistere uithoeken van trivia. De winnaars worden ook getest niet alleen in hun vermogen om de juiste vraag voor elk antwoord te geven, maar om ook te vergaren zo veel mogelijk geld, evenals de productie van de langste winning streak in de geschiedenis van de show.

Hoe je het gevaar themalied te downloaden. Door middel van peer tot peer-sharing.
Hoe je het gevaar themalied te downloaden. Door middel van peer tot peer-sharing.

Veel bedrijven en klassen hebben een aanpassing van de show gebruikt als een spelshow tijdens speciale evenementen zoals feesten en samenzijn evenementen. Samen met de andere fan favoriet Family Feud, is Jeopardy definitief verankerd raakt in zowat hoofden van iedereen. Het is zeker een popcultuur icoon dat de verschillende gaten van ras, leeftijd, geslacht en sociale status is overspannen. Iedereen wil iets nieuws en koel te leren, dus het is niet verwonderlijk dat na meer dan vijfentwintig jaar, het is nog steeds sterk in zijn eigen tijdslot.

De meeste feesten en evenementen willen de Jeopardy-formaat te gebruiken bij het uitvoeren van vraag-en-antwoord spelletjes of activiteiten. De game zou niet compleet zijn als de muziek niet afspelen. Jeopardy heeft een handtekening tweeëndertigste deuntje elke keer afgespeeld deelnemers denken en krabbel hun antwoorden op de monitor voor hen. Dit heeft veel dwaasheid en de tong-en-wang humor omdat veel mensen zich gestresst en onder druk gezet als ze horen deze relatief vrolijke en eenvoudige melodie die eraan verbonden zijn reeds.

Er zijn een paar manieren om uw eigen exemplaar van de Jeopardy thema bestand.

Voor bijna een generatie van trivia junkie gezinnen en klieken. Directe download.
Voor bijna een generatie van trivia junkie gezinnen en klieken. Directe download.

  • Door middel van peer tot peer-sharing. Misschien is de snelste manier om een kopie van de Jeopardy thema te verwerven is door middel van peer-to-peer sharing diensten zoals BitTorrent. U kunt eenvoudig toegang tot elk Torrent directories zoals mininova.org en thepiratebay.org aan de. Torrent-bestand te downloaden. Elke gerenommeerde Torrent-client zou handig zijn als je eigenlijk het bestand al gedownload.
  • Directe download. Als je weet waar te zoeken, kunt u de Jeopardy thema vinden als direct. Mp3 download. Een voorbeeld directe download is te vinden op de site world.std.com , die heeft zelfs een voorbeeld spel in PowerPoint-formaat.
  • Streaming audio. Je kunt video-sharing sites zoals check Youtube.com voor een streaming audio van het themalied. Sommige sites zoals Televisiontunes.com laat je de audio af te spelen in een stroom direct in uw browser, of download de muziek als een. mp3-bestand.
  • Als bladmuziek. Als je muzikaal geneigd bent, kunt u uw eigen vertolking van de Jeopardy thema op uw toetsenbord (of een ander muziekinstrument) doen. U kunt exemplaren van de bladmuziek te krijgen op Music Notes musicnotes.com , als gids.

Naast het dienen als achtergrond of "denken" music tijdens wedstrijden en evenementen, kan de Jeopardy thema ook een geweldige aanvulling op elke tv archief thema collector's zijn. Natuurlijk, zou u de beste kwaliteit kopie wilt hier, dus het zou betalen om te proberen verschillende uitleveringen en opnamen online beschikbaar voor de afwikkeling voor een bepaald iemand.