E2a

Hoe je het kristal bug in Final Fantasy XII nederlaag

Verschijnen driemaal in het spel

Verschijnen driemaal in het spel, de Crystal Bug imiteert een echte kristal, het aantrekken van spelers om zijn weg te komen. Het is een zeer krachtige en sterke duivel die direct uw partij kunnen vernietigen met een aanval. De strijd begint wanneer de speler inspecteert en raakt de Crystal Bug. Ontdek hoe u de Crystal Bug kan verslaan door het lezen van de volgende gids.

  • Stap 1. Beoordeel de gezondheid van uw partij. Omdat de Crystal Bug is zo'n krachtig wezen, je wilt een partij waarvan de leden hebben een hoog niveau van gezondheid. Onthoud: Wanneer getroffen door de Crystal Bug's elementaire magie, zal het leven van je spelers allemaal worden ondermijnd. Dus je moet om te beginnen sterk. Maar hoewel Crystal Bug aanvallen met magie, het heeft immuniteit tegen dezelfde.
  • Stap 2. Val het kristal bug. De enige manier om de Crystal Bug verslaan is om het fysiek aan te vallen. Maar zorg ervoor dat je afstand houden als je een aanval op de Crystal Bug houden van u doodslaan. Houd er echter rekening mee, dat het bijna onmogelijk is om de Crystal Bug verslaan zonder te worden in elkaar geslagen, dus als dat gebeurt, gaat u verder met de volgende stap.
  • Stap 3. Vullen uw gezondheid. Elke keer dat je gezondheid krijgt lage of een partij lid overlijdt, vluchten voor de Crystal Bug voor een moment en de nodige genezingen. Ga terug naar de Crystal Bug zodra uw gezondheid hoog is of wanneer de doden lid is nieuw leven ingeblazen.
  • Stap 4. Blijven de aanval-en-vullen patroon. Om de Crystal Bug verslaan, hoeft u alleen de fysieke aanvallen voort te zetten en je gezondheid aan te vullen indien nodig. Doe dit patroon non-stop totdat u klaar bent met het Crystal Bug. Dit zal enkele minuten duren, maar u kunt de Crystal Bug in het einde te verslaan.
  • Stap 5. Wees klaar voor de optredens van de kristallen bug's. Je moet niet vergeten dat de Crystal Bug drie keer zal verschijnen in het spel. Het zal eerst verschijnen als een groene kristal (Life Crystal) in de Stilshrine van Miriam's Walk van Openbaring. Het zal dan te zien zijn als een blauwe kristal (Save Crystal) in de Sochen Cave Paleis, in het bijzonder in Burden de Acolyte's. En tot slot, wordt het weergegeven als een oranje kristallen (Gate Crystal) in de Nabreus Deadlands 'Succor Midst Sorrow. Bereid je voor op de Crystal Bug wanneer u deze sites benaderen en ervoor zorgen dat uw partij leden zijn allemaal gezond.
  • Stap 6. Bekijk video tutorials. Als je wilt zien hoe je precies de Crystal Bug kan verslaan, de tijd nemen om een aantal video tutorials te bekijken op het internet. Dergelijke video's zal laten zien hoe je krachten te gebruiken om dit blijkbaar moeilijk te verslaan vijand te verslaan. U kunt ook zoeken naar online forums die verschillende tactieken om de Crystal Bug verslaan bespreken.


Hoe je het kristal bug in Final Fantasy XII nederlaag. Beoordeel de gezondheid van uw partij.
Hoe je het kristal bug in Final Fantasy XII nederlaag. Beoordeel de gezondheid van uw partij.

Als je al de strategie onder de knie hebt, zal het minder dan een minuut te nemen om de Crystal Bug verslaan, maar langer als je gewoon leren om dit schepsel te bestrijden. Onthoud: U zou kunnen sterven meerdere keren wanneer u probeert om de Crystal Bug verslaan, maar als je eindelijk verslaan, zal de Crystal Bug zetten in een echt kristal en verdien je tien License Points.