E2a

Hoe je iemand die het zwaard in Halo 2 doden

Als je Halo 2's multiplayer functie ooit heb gespeeld

Als je Halo 2's multiplayer functie ooit heb gespeeld, dan moet u zich goed bewust van hoe verwoestende het zwaard is. Met een behoorlijk aanbod en dodelijke schade, kan het u neer te slaan met een treffer, en als het in de handen van een veteraan, dan geluk zal zijn om zelfs een paar schoten in voordat dit gebeurt. Het is niet een onmogelijke strijd al, en zelfs spelers die gewend zijn zwaaiende dodelijke zwaard Halo 2's kunnen nog steeds problemen hebben als je weet dat de juiste soort wapens te gebruiken en hoe je jezelf goed omgaan in die situatie.

Gezien de aard van het spel, kan een zwaard wielder nog gedood worden door vrijwel alles wat een speler in de beschadigt spel-maar het geheim wordt voorbereid om alleen gebruik maken van dat wat echt nodig is in het verslaan van een zwaard speler. Dit artikel biedt advies en strategieën om op een eenvoudige stap voor stap proces dat hoopt om u te begeleiden in het hebben van een gemakkelijkere tijd bij het omgaan met dit soort spelers online.

  • Als je er een tegenkomt, dan is het eerste wat je hoeft te doen is niet in paniek te raken. Houdt een helder hoofd, en denk na over uw mogelijkheden. U zult versteld staan ​​hoe deze stap het verloop van het hele spel kan beïnvloeden, en niet alleen met de manier waarop je zou moeten gaan met een speler die het zwaard gebruikt.
  • Houd in gedachten dat het een ding het machtige zwaard in Halo 2 mist is bereik. Een zwaard is nog steeds een zwaard, maar het kan je niet raken als je te ver weg, dus met dat feit in het achterhoofd, is het altijd het beste om weg te blijven van een zwaard wielder, hem in plaats daarvan plukken uit van een afstand. Als je geen keus, maar om zich te ontdoen van hem, in nauwe range, dan is niet alles verloren. Een shotgun is nog steeds zeer krachtig in nauwe range, en als het gaat om dit, het is allemaal een kwestie van wie die eerste nederlagen.
  • Op lange afstand, de beste manier om te gaan met een zwaard wielder is met een sniper rifle. Als je bekwaam genoeg met dit wapen zijn, dan moet je geen problemen die hem in lange bereik hebben. Als ze toevallig dicht te krijgen, zie stap twee over hoe om te gaan met hem.
  • In mid-range, je bent nog steeds in de problemen. Het zwaard speler heeft een kans om dicht bij je en gaan dat dodelijke uithaal, maar je hebt ook de kans om raadsel hem met kogels met behulp van uw plasma pistool evenals je sluipschuttersgeweer of machinepistool op hetzelfde moment. Als het je lukt om uw targeting reticule op hem houden tijdens het maken van zowel wapens, dan is hij dood moet zijn voordat hij krijgt zelfs aan u.
  • De laatste stap is een stuk van advies-hoeft geen held te zijn. Als u niet beschikt over de juiste wapens om te gaan met een zwaard speler, dan is uw beste inzet is om zo veel afstand tussen u mogelijk krijgt totdat het je lukt om een ​​beter wapen te vinden. Als je echt vertrouwen in je capaciteiten, dan kun je nog proberen om hem op te nemen, maar het is niet aanbevolen.


Hoe je iemand die het zwaard in Halo 2 doden. Als je er een tegenkomt.
Hoe je iemand die het zwaard in Halo 2 doden. Als je er een tegenkomt.

Zoals hierboven vermeld, hebben met een zwaard speler is moeilijk, maar niet onmogelijk. Houd deze stappen in het achterhoofd, en je hebt een gedood in een mum van tijd.