E2a

Hoe je je eigen modulaire bureau bouwen

Het concept van de moderne modulaire meubels wordt toegeschreven aan de Belgische architect, Louis Herman De Koninck, die, in 1932, ontwierp de 's werelds eerste modulaire meubels concept voor keukens. Het idee hierachter is om keuken elementen die zou passen in een grote keuken, die de potentiële markt te verhogen voor de producten, vanwege hun brede doelbasisstation maken. Uit dit basisconcept, heeft een groot aantal modulaire meubels in gebruik genomen, zoals de modulaire werkstation modulaire stoel, hoek modulaire en modulaire bureau.

Hier zijn de stappen in het bouwen van uw eigen modulair bureau:

Hoe je je eigen modulaire bureau bouwen. Snijd de materialen naar grootte.
Hoe je je eigen modulaire bureau bouwen. Snijd de materialen naar grootte.

  1. Zoek een blauwdruk. Enkele goede websites bouwen, zoals simplifiedbuilding.com , bieden hun klanten met gebruiksvriendelijke ontwerpen die kan worden gebruikt als een patroon voor hun eigen bouwprojecten. Voor dit specifieke project, vinden de modulaire computer bureau design in de website van verschillende design schakels.
  2. Koop uw materiaal. De volgende stap is om te passeren door uw lokale hardware of thuis verbetering winkel om de nodige materialen te kopen. Deze zullen omvatten doorgaans pijpen, modulair hout en bevestigingsmiddelen.
  3. Meet uw materialen. Nadat u de benodigde materialen hebt gekocht, moet u deze materialen meten en knip ze naar gelang van de in de blauwdruk of de instructies die u hebt verworven metingen. Gebruik een bankschroef te klemmen onderaan de pijpen, en gebruik een meetlint om de nodige metingen en markeringen maken.
  4. Snijd de materialen naar grootte. Nadat alle materialen zijn gemeten en gemarkeerd, moet je ze af te snijden om de juiste maten. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar voor het kappen van uw materiaal: de eerste is een pijpsnijder, die gemakkelijker te gebruiken met dunwandiger buizen zal worden gebruikt. Een andere optie is om een ​​handzaag gebruiken met tenminste 18-24 tanden per inch. Wees gewaarschuwd, echter, voor deze methode wordt het meest hoeveelheid spierballen van u nodig. Nog een andere optie is om een ​​metalen cutoff zaag, die snel zal de klus te klaren gebruiken, maar die ook zal vereisen dat u een gelaatsscherm te gebruiken voor bescherming. Nog een optie is om een ​​draadloze, draagbare lintzaag, dat is een van de gemakkelijkste manieren van snijden van uw leidingen op maat gebruiken.
  5. Zet de pijpen aan elkaar. Nadat de buizen zijn allemaal bezuinigen op de juiste lengte, is het tijd om de stukken samen te stellen. Volg de instructies over hoe de leidingen en de connectoren (die metalen dingen gevormd als elleboog macaroni) samen te stellen. Deze gaan samen met het gebruik van een set verzonken schroeven. Door hun ligging, deze schroeven zijn relatief moeilijk te bereiken, en dus is het raadzaam dat u een boormachine gebruiken met de juiste boor gehechtheid aan de stukken aan elkaar te bevestigen.
  6. Bouwen van beneden naar boven. Begin met de voeten van het bureau, en werk je weg tot aan de twee rechtopstaande palen. Deze kunnen vervolgens worden verbonden met een enkele bodem brace. Als je eenmaal hebt bevestigd dit belangrijkste stichting, kunt u beginnen met het toevoegen van de verschillende bijlagen die kenmerkend zijn voor modulaire meubels, zoals de plank en desktop ondersteunt.
  7. Maak uw planken. Zodra de structuur is voltooid, kunt u overgaan tot het maken van de werkelijke houten planken. Nogmaals, meten en snijd de schappen op basis van de metingen die in de blauwdruk. Zand ze naar beneden, en pas een goede, gelijkmatige laag verf.
  8. Zet ze allemaal samen. De laatste stap is om uw planken hechten aan de hoofdstructuur. Dit wordt meestal gedaan met het gebruik van spatbord wasmachines, grof-threaded schroeven en metalen mounts.

U kunt nu genieten van uw eigen modulair bureau!