E2a

Hoe je je eigen Wii-afstandsbediening skins

Voor vijf dollar kan je je eigen Wii-afstandsbediening skins krijgen

Voor vijf dollar kan je je eigen Wii-afstandsbediening skins. Het enige probleem is dat je moet tevreden zijn met een afstandsbediening die eruit ziet als iedereen anders. Als je tijd hebt in je handen en voelen in de stemming voor een beetje van artistieke expressie, kunt u eigenlijk uw eigen huid dat zal onderscheiden van de rest te maken. Wie weet iemand zou kunnen kijken naar uw eindproduct en willen iets dergelijks? Weet je waar dit zou kunnen leiden? Het kan leiden tot een bedrijf het ontwerpen en creëren van Wii remote skins voor andere mensen! Nou, dat is om vooruit te komen van het verhaal.

Anyway, hier is hoe je je eigen Wii-afstandsbediening skins te maken:

U hebt het volgende nodig:

  • Vinyl, krijgt de statische vastklampen soort
  • Karton
  • Schaar of mes
  • Snijplank
  • Ontwerp voor de aanpassing
  • Computer, internetaansluiting en printer
  • Liniaal
  • Pen en papier

Onderzoek voor het kunstwerk, dat appelleert aan uw smaak

Onderzoek voor het kunstwerk, dat appelleert aan uw smaak. Het is uw oproep en als dit is alleen en niet persoonlijk gebruik voor de detailhandel, hoeft u zich geen zorgen te maken over inbreuk op auteursrechten. Vaak is wat de kunstenaar nodig heeft is toestemming voor u om het ontwerp te gebruiken. Wees attent en om toestemming vragen wanneer u wordt gevraagd om dit te doen voordat het aanpassen van een ontwerp voor uw persoonlijk gebruik.

Geef het soort vinyl voor dit project

Geef het soort vinyl voor dit project. Wanneer u uit het hoofd naar een kantoorboekhandel, moet je specifiek over wat je wilt zeggen afgezien van het materiaal moet de statische vastklampen type zijn. Je hebt om erachter te komen op het begin als wat je nodig hebt is het type dat compatibel is met een inkjet-of laserprinter. Dit is belangrijk, zodat als het gaat om het afdrukken van het ontwerp, de inkt zal niet per ongeluk bloeden of wrijven het materiaal.

Neem een ​​liniaal en meet de breedte en lengte van de Wii-afstandsbediening

Hoe je je eigen Wii-afstandsbediening skins. Voor vijf dollar kan je je eigen Wii-afstandsbediening skins krijgen.
Hoe je je eigen Wii-afstandsbediening skins. Voor vijf dollar kan je je eigen Wii-afstandsbediening skins krijgen.

Neem een ​​liniaal en meet de breedte en lengte van de Wii-afstandsbediening. Wees voorzichtig dat u de gevoelige gedeelten van de afstandsbediening aanraakt - sensor en add-on - en overgaan tot de metingen van boven-, onder-en zijkanten van de afstandsbediening. Noteer deze met behulp van een pen en papier. Je zult vier houtsnijwerk maken van deze metingen op het vinyl.

Krijg drukke ontwerpen van uw gekozen kunst uitdrukking voor de afstandsbediening

Krijg drukke ontwerpen van uw gekozen kunst uitdrukking voor de afstand. Gebruik de computer tablet beschikbaar voor het maken van uw ontwerp om te beginnen met het tekenen van de kunst expressie die u voor een Wii remote huid had gekozen. Terwijl u bij het bent, overeenkomen met uw metingen, zodat u niet hoeft om deze stap opnieuw wanneer u vindt dat u de nummers geschreven op dat stukje papier had overschreden. Beschouw jezelf gelukkig, want je hoeft niet veel te doen in dit aspect. Een Wii-afstandsbediening is een eenvoudige rechthoekige vorm.

Gebruik de vinyl als uw printpapier. Plaats de vinyl als je een gewone obligatie papier zou doen en beginnen met het afdrukken van uw ontwerp op het als je canvas.

Neem het vinyl en snijd weg op de top van een beschermende karton en snijplank. Gebruik een schaar of een mes om dit te doen. Je moet komen met vier huid stukken die exact past op de afstandsbediening.

Knip gaten, zodat het ontwerp zal niet de knoppen op de afstandsbediening. Meet de knoppen met een liniaal en snijd gaten op de vinyl dus zodra de huiden zijn op, deze zullen niet in de weg van het bedienen van de knoppen.

Onderzoek voor het kunstwerk, dat appelleert aan uw smaak. Geef het soort vinyl voor dit project.
Onderzoek voor het kunstwerk, dat appelleert aan uw smaak. Geef het soort vinyl voor dit project.

Stel de skins op de afstandsbediening. Met zeer droge handen en vingers, verwijder het deksel van de lijm op de achterkant van het vinyl en zorgvuldig plak de skins op de afstandsbediening.


Gedaan! Nu komen deze er perfect uitzien of wat?!