E2a

Hoe je jezelf te leren om de piano te spelen

Wist u dat het spelen van een muziekinstrument je lichaam te behandelen ziekte helpt? Volgens studies, klassieke muziek in het bijzonder verlaagt de bloeddruk. We luisteren niet naar muziek, alleen maar omdat het goed klinkt, maar omdat we erkennen hoe muziek ons ​​lichaam goed behandelt. In sommige studies, baby groeide te zijn slimmer toen klassieke muziek werd gespeeld om ze nog in de baarmoeder. De relatie tussen IQ en groei en muziek is aangegeven, maar is nog niet volledig begrepen worden. Het lijkt misschien vreemd om nu over nadenken, maar het is echt niet. Zelfs als kinderen, zien we de invloed van de muziek.

Heb je ooit gemerkt bij baby's hoe ze reageren positiever als de moeder Coos en spreekt tot hen in een zingen lied manier versus wanneer ze worden aangesproken op een normale toon en ritme? Een andere studie gepubliceerd in de Verenigde Staten toonde aan dat kinderen die wist hoe je een instrument bespelen rijker neuron connecties in de hersenen, wat betekent dat ze hadden een meer actieve hersenen.

Met zo vele redenen die wijzen op de voordelen van de muziek

Met zo vele redenen die wijzen op de voordelen van muziek, waarom niet leren jezelf of je kind een instrument te bespelen. De gitaar en de piano zijn twee van dergelijke instrumenten die gemakkelijk autodidact zijn. In dit bijzondere artikel zullen we je leren hoe je de piano te spelen.

Je zal een piano natuurlijk nodig voor deze tutorial

Hoe je jezelf te leren om de piano te spelen. Als u al bekend bent met de noten.
Hoe je jezelf te leren om de piano te spelen. Als u al bekend bent met de noten.

Je zal een piano natuurlijk nodig voor deze tutorial. U kunt ofwel een piano orgel, een elektrische piano of de traditionele snaar piano. Als u huiverig om er een te kopen, kunt u "oefenen" online met een computer gesimuleerde piano.

 • Ga eerst naar een lokale muziekwinkel en zoeken handboek een beginner over hoe je noten lezen. Hier zijn enkele fundamentele opmerkingen die je moet weten: hele noot, halve noot, kwartnoot, en achtste noot.
  • Achtste noot. Aangegeven met achtste noten is een notitie geperst een achtste van een seconde lang.
  • Halve noot. Een halve noot aangegeven door Miniemen is een notitie aangehouden voor twee tellen.
  • Hele noot. Een hele noot wordt aangehouden voor een totaal van vier tellen.
  • Kwartnoot. Kwartnoten aangegeven door crochets worden gehouden voor een beat.
 • Als u al bekend bent met de noten, kunt u gemakkelijk vinden de noten op de piano. Correct Zoek de Midden-C-noot en vertrouwd te raken met de toetsen. Het is gewoon een rotatie van noten C, D, E, F, G, A, B, dan terug naar C. De noten worden aangegeven als de witte toetsen, terwijl de zwarte toetsen zijn de vlakke en scherp toetsen.
 • U kunt online downloaden beginner liedbladen of aankoop van een boek in de muziekwinkel. Instructies over hoe om te lezen en de toelichting te vinden op de piano worden aangegeven. Een aantal van de beste boeken om te kopen zijn de John Hansen piano boeken. Van beginners tot gevorderde spelers, kan John Hansen u helpen uw potentieel te bereiken met goed gemaakte stukken die je leren iets nieuws met elk stuk. Niet alleen beschikt het over muzikale lakens, maar het bevat de geschiedenis, evenals tips en techniek op hoe te verbeteren spelen.
 • Een andere rijke bron van informatie zou het net. Zoek online op YouTube of op discussieforums om video's te bekijken over hoe de piano te spelen.


Veel succes en veel plezier! Je kunt nooit weten, binnen een paar weken of maanden kunt u er spelen en componeren als Mozart!