E2a

Hoe je kaarsen versieren

Versieren van kaarsen is een leuke activiteit

Versieren van kaarsen is een leuke activiteit. Het stelt u in staat om een ​​eenvoudige en goedkope kaarsen in kunstwerk te transformeren. Afgezien van dat, kunt u ook gebruik maken van deze hobby te maken als een manier om inkomen te verdienen. U kunt een bedrijf beginnen met de verkoop van uw versierde kaarsen voor een laag vermogen.

Er zijn eigenlijk verschillende manieren waarop u kunt kaarsen versieren

Er zijn eigenlijk verschillende manieren kunt u kaarsen versieren. U kunt gebruik maken van verschillende materialen en methoden om dit te doen maken. Hier zijn een aantal methoden die u kunt gebruiken als u wilt uw eenvoudige kaarsen te zetten in een kunstwerk.

Hoe je kaarsen versieren. Versier kaarsen door de schilderkunst.
Hoe je kaarsen versieren. Versier kaarsen door de schilderkunst.

  • Versier kaarsen door de schilderkunst. Er is eigenlijk een manier om kaarsen te versieren via de schilderkunst. U kunt gebruik maken van acrylverf kunstenaar om dit te doen maken. Deze waterbasis die gemakkelijk te gebruiken. Gewoon krijgen een natte penseel en verf het direct aan uw kaarsen. Dit is de eenvoudigste manier van het toevoegen van detail om uw kaarsen, en kunt u ervoor kiezen om uw kaarsen eerste schilderen, en voeg vervolgens andere decoraties.
  • Kralen kunnen een nieuwe look aan uw kaarsen maken. Parels zijn een van de meest populaire materialen in het verfraaien van kaarsen. U kunt gebruik maken van rocailles, vormige kralen en houten kralen te maken. Er zijn drie manieren over hoe om kaarsen met behulp van kralen te versieren. U kunt proberen het indrukken van de parels in de kaars. Gewoon warm de kaarsen en druk voorzichtig op de kralen. U kunt ook versieren met draad wraps. Deze methode werkt het beste met kaarsen. Gewoon hechten de kralen op de draad en gewoon wikkel het rond de kaarsen. Ten slotte kunt u kaarsen met kralen versieren door parelen de kandelaar plaats. Deze methode is een goede keuze als je niet wilt dat de eenvoud van uw kaarsen verpesten.
  • Met behulp van weefsel is ook een andere methode in het verfraaien van kaarsen. Weefsels zijn ook een goede manier van decoreren kaarsen. Gewoon sieren de zijdepapier met een ontwerp dat u wenst. Daarna, bevestig de tissue papier om de kaars door het smelten van uw vloeipapier met behulp van een warmte kanon. De was van de kaars zal dienen als de lijm en de sealer. Deze methode zal alleen even duren, maar zal zeker geven uw kaarsen een nieuwe mooie look.
  • U kunt ook kaarsen versieren door stempelen. Ten slotte kunt u ook gebruik maken van stempels om uw kaarsen te versieren maken. Voor deze methode, zul je je kaarsen, stempels, inkt, tellers, warmte kanon of reliëf pistool, en vloeipapier nodig. Het gebruik van uw marker of inkt, simpel gezegd inkt op uw stempel. Nadien stempelen op het weefsel plaats dan het weefsel op uw kaars. Net als het weefsel methode, bevestig gewoon je afgestempelde tissue op je kaars met het gebruik van warmte kanon of reliëf pistool. Zodra de was gesmolten is, zal het zijdepapier het te absorberen, samen met het ontwerp van uw stempel. Laat het afkoelen voor een tijdje dan ben je klaar.

Dit zijn slechts enkele van de meest populaire manieren over hoe u uw kaarsen kunt versieren. U kunt gebruik maken van verschillende soorten materialen in dit te doen. Het enige wat u hoeft te doen is creatief te zijn en je bent klaar.