E2a

Hoe je kamer ontwerp spelletjes gebruiken online

Er zijn diverse spelletjes en activiteiten die online kan worden genoten

Er zijn diverse spelletjes en activiteiten die online kan worden genoten. Als je een creatieve inslag in jou en je kamers te ontwerpen, koesteren de ontluikende binnenhuisarchitect in je door te kiezen uit een van de vele ruimte designer games. Het is leuk, gratis en gemakkelijk te doen. Het beste van alles, kunt u de praktijk uw ontwerp vaardigheden en helpen verbeteren van uw vaartuig.

Hier is hoe om ruimte te ontwerpen games online te gebruiken.

  • Kies het spel dat je wilt spelen. Er zijn verschillende spellen om uit te kiezen. Sommige spellen laten je een hele woning, zoals Tropic Bungalow of Victoriaanse Digital Poppenhuis versieren; terwijl anderen kunt u een specifieke kamer in het huis, zoals Royal Fashion Princess kamer te ontwerpen. Sommige spellen laten ontwerpen met een bepaald thema in gedachten, zoals de uitstekende ruimte Aimee's. Fruitig House Maker is een spel waarmee je een ruimte met groenten en fruit thema-accessoires en meubels te versieren. Ook DesignMyRoom. Elk type spel richt zich op een specifieke leeftijdsgroep met alleen je verbeelding als de limiet. In sommige gevallen kan het nodig zijn om het spel te downloaden, terwijl in de meeste gevallen, je kunt direct spelen op de site. U kan nodig zijn om een ​​account te maken om te spelen, maar de meeste spellen zijn gratis.
  • Klik op de startknop. Ongeacht de naam van het spel dat je speelt, aan het zijn, moet u op de knop Start op het scherm. In een paar games, kan het zeggen slag of Let's Play. Dit zal u automatisch naar een scherm waarmee je kiest uw mogelijkheden. Misschien wilt u de instructies voordat u begint, zodat u de specifieke commando bijzonder om je spel kunt leren lezen.
  • Stel uw visie. Voordat u begint weg en decoreren klikken, moet u een plan in gedachten hebben. De online wereld werkt net als in de werkelijkheid, dus het is best om te beginnen door het hebben van een bepaalde visie op de kamer. Na het kiezen van het type kamer evenals de set dimensies van de ruimte, kunt u beginnen te stellen wat het eindresultaat eruit zal zien. Rekening houden met uw beperkte ruimte, budget, indien van toepassing, alsmede de algemene esthetiek van de kamer.
  • Kies uw kleurenpalet. Een van de eerste dingen die je moet stellen is om de kleuren die u wilt gebruiken bij het ​​decoreren selecteren. U vindt er alle elementen zoals verlichting, textiel en meubels onder Opties of producten, afhankelijk van het spel vinden. Beweeg de muis pijl over elk item en klik op de sub-opties uit te brengen.
  • Klik en sleep. Wanneer u de selectie die u wilt vinden, klikt u op het pictogram of het item en sleep het naar de ruimte die u decoreren bent. Zo eenvoudig is dat. Er kan een knop Toepassen te zijn, maar in de meeste gevallen, zal de computer automatisch de ruimte voor u maken zodat u de resultaten van uw werk direct zien. Als u besluit dat u wilt wijzigen, kunt u op op Ongedaan maken, sleept u het item naar de prullenbak of kies de optie niet redden.
  • Sla het bestand op. Na het werken aan uw ruimte, zal u de mogelijkheid om af te drukken of sla het bestand op. Bepaal of u wilt houden en te werken aan het later opnieuw. U kunt ook besluiten om het uit te printen, zodat u een voorbeeld van uw werk hebben. U kunt ook verwijzen naar het later.


Hoe je kamer ontwerp spelletjes gebruiken online. Kies het spel dat je wilt spelen.
Hoe je kamer ontwerp spelletjes gebruiken online. Kies het spel dat je wilt spelen.

Geniet van het werken aan de opzet van het programma online. Er zijn zo veel opties om uit te kiezen. Experimenteren en te zien welke games je past best!