E2a

Hoe je model helikopters bouwen

Als je eenmaal hebt afgerekend op het model helikopter van uw keuze en kocht het, je gaat om wat de montage te doen hebben voordat je klaar om te vliegen zijn. De hoeveelheid samenstel zal variëren afhankelijk van het specifieke model en type. De moeilijkheidsgraad kan variëren van het zeer moeilijk om redelijk eenvoudig, maar er zijn een aantal gemeenschappelijke dingen die moeten worden begrepen, en hulpmiddelen te hebben voor de bouw van uw model helikopter.

Hoe je model helikopters bouwen. Regel 3.U moeten ook rekening mee eventuele extra materialen.
Hoe je model helikopters bouwen. Regel 3.U moeten ook rekening mee eventuele extra materialen.

Regel 1.
In de wereld van de afstandsbediening vliegtuigen zijn er termen en afkortingen voor verschillende gereedschappen, onderdelen en om ideeën of acties te beschrijven. Het zou verstandig zijn om op zijn minst vertrouwd met deze termen geworden. Er kunnen zich gevallen voordoen waarin je nodig hebt om iets te beschrijven aan een lobbyist, hetzij aan de telefoon, internet of in persoon. Het zal ook helpen bij het begrijpen en volg de aanwijzingen in de kit die u hebt gekocht.

Regel 2.
Voordat u begint met bouwen van uw model helikopter Lees de aanwijzingen in de kit zorgvuldig, dan herlees ze. Hoe meer bekend je bent met deze instructies bent u het minder waarschijnlijk zullen er geen verrassingen of problemen. Als er enige aanwijzingen die u niet begrijpt, kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen, dat u begrijpt alvorens op de bijzondere stap in het modelleren proces.

Regel 3.U moeten ook rekening mee eventuele extra materialen

Regel 3.
Je moet er ook rekening mee eventuele aanvullende materialen, of speciaal gereedschap nodig en krijgen ze. Sommige kits vereisen de servo's en motor moet apart worden aangeschaft, en deze moeten worden geïnstalleerd als het model helikopter wordt gebouwd. Ook enkele hobbyist u verschillende hulpmiddelen nuttig, moet je deze bij elkaar te krijgen: hobby bankschroef, schroevendraaiers, sleutels tot zowel de kit en de motoronderdelen passen, afplaktape, modellering lijm, elastiekjes, tandenstokers, punttang (de kleinste u kunt vinden ), pitch gauge, bal tangen en blade balancer. Dit is geenszins een volledige lijst, maar het geeft je een goede start te geven.

Hoe je model helikopters bouwen.
Hoe je model helikopters bouwen.

Regel 4.
Als u uw model helikopter bouwen wilt u misschien de cockpit, staart, of andere samenstellingen schilderen. Een methode vaak gebruikt in het modelleren is om 'mock-up' assemblages. Dit is waar de onderdelen zijn gemonteerd, maar niet bevestigd, en gecontroleerd op juiste uitlijning, bediening, etc. Het schilderij wordt vaak gedaan tijdens de mock-up proces. Ook tijdens het bouwproces kan u alle upgrades die u hebt aangeschaft te installeren. In sommige gevallen eenvoudige mechanische verandering instructies zijn beschikbaar op het internet die kunnen worden gedaan om de prestaties en handling te verbeteren, dus wat onderzoek doen en vragen te stellen eerst.

Regel 5.
De belangrijkste regel om te volgen in het hele proces is om je tijd nemen en niet bang om vragen te stellen. Als je de tijd neemt uw resultaten veel meer voldoening zal zijn, en uw kennis van de mechanische werking van de helikopter die u hebt samengesteld zal u helpen wanneer je leert om uw nieuwe machine vliegen.