E2a

Hoe je munt goocheltrucs doen

Een goochelaar weet dat de makkelijkste manier om de aandacht van een publiek te vangen en houd ze vermaakt, is met een goede magie. Wanneer de goochelaar is voorbereid voor een optreden, zal hij op zijn best. Voor beginnende goochelaars, of zelfs degenen die alleen maar willen een aantal fundamentele en eenvoudige trucs te kennen, om familie en vrienden te vermaken, munt trucs zijn de weg te gaan! Er bestaat een grote repertoire van de munt trucs en we hier praten over een paar van de eenvoudiger degenen.

Stap 1

Hoe je munt goocheltrucs doen. Truc 1.
Hoe je munt goocheltrucs doen. Truc 1.

Truc 1. Leg je handpalm, gezicht naar beneden, op de omgedraaide palm van een toeschouwer. Met uw andere hand, leg een muntstuk op de bovenkant van je hand. Nu maken we de munt gaan door naar de kant van de toeschouwer met een snelle manchet. Voor deze truc, zult u transparante tape of was goochelaar, twee identieke munten en goede praktijken nodig hebt tegen palming een muntstuk.

Op het moment van het zetten van uw handpalm op de handpalm van de toeschouwer is, moet je worden cupping een munt. Je moet je hand plaatsen snel genoeg voor de munt niet te vallen en de persoon niet om het te voelen met zijn handpalm.

Leg de andere munt op de bovenkant van je hand.

De transparante tape moet al worden vastgesteld in de palm van je andere hand, dat men die niet op de hand van de toeschouwer's.

Vlug klap de munt op de hand, zodat het vast komt te zitten aan de band / was. Verplaats die hand weg.

Nu, verwijder je hand (handpalm naar beneden) langzaam en laat het publiek om de magie getuige - van hoe de munt doorgegeven van de bovenkant van je hand aan hun handpalm.

Stap 2

Truc 2. Leg een munt op een tafel alleen te laten verdwijnen als opgepikt.

Stap 1. Truc 2.
Stap 1. Truc 2.

Houd de munt op de tafel met uw linkerhand.

Nu krijgen de aandacht van mensen, laten we zeggen door te zeggen, 'hoe zit het wat magie?'

Houd uw rechterhand op de munt door te drukken naar beneden met de wijsvinger, middelvinger en ringvinger,

Beweeg de munt in uw richting al die tijd houden de hand en arm parallel aan de tafel. Vergeet niet dat de munt niet gezien moet worden zodra je hand erop.

Bij het bereiken van de rand van de tafel, moet de munt worden geschoven van de tafel en op je schoot.

Houdt uw duim op de middelvinger net zoals je zou doen bij het ophalen van een muntstuk. Je vingers moeten nu in gesloten positie.

Kijk met duidelijke nadruk op de plek waar de munt zou moeten zijn en blijven doen als je terug beweegt je hand, boven de tafel en de plek waar de munt oorspronkelijk was.

Maak cirkelvormige bewegingen met je duim als je aan het werk om de munt te verdwijnen.

Vervolgens draai je hand met grote gevolgen en overleg, zodat de handpalm wordt geconfronteerd met de groep. Open vervolgens uit je vingers en adem van verbazing!

Nu je drama lessen moet je te hulp komen. Hoe meer verbaasd je handelt door het verdwijnen van de munten en behandelen het als een wonder, hoe meer leden van het publiek houdt van je truc.


De hier genoemde trucs zijn gewoon om mee te beginnen. Er is een fantastisch aanbod van munten trucs, die beschikbaar is voor elke aspirant en toegewijde goochelaar te leren en uit te voeren, en blijven fantastische mensen zijn. Cop aantal van deze trucs voor uw volgende feest en neem een ​​boog, Merlijn!