E2a

Hoe je origami geweren maken


Origami is een uniek document ambacht dat een heel leuk kan zijn. Wist je dat je zelfs kunt maken origami geweren? Het is een geweldige beginner project als je gewoon leren om origamistukken maken.

Stap 1

Hoe je origami geweren maken. Start het vouwen van de eerste stuk.
Hoe je origami geweren maken. Start het vouwen van de eerste stuk.

Zoek het papier. Te maken en origami pistool, moet u twee vierkante stukken papier. U kunt regelmatig een 8 1/2 "met 11" printerpapier plein door het vouwen van de ene hoek naar de tegenoverliggende rand, de vorming van een driehoekige vorm met een extra rechthoek. Nadat u deze extra rechthoek afgesneden, vouw het papier. Het zal nu vierkant. Gebruik geen stukjes papier veel groter of kleiner dan dit, of het zal moeilijk zijn om de origami pistool maken. Zorg ervoor dat uw beide pleinen zijn van dezelfde grootte, of uw origami pistool zal niet goed in elkaar passen.

Stap 2

Start het vouwen van de eerste stuk. Vouw de hele onderkant van het eerste stuk papier ongeveer een halve centimeter omhoog, en maak een scherpe vouw. Blijf dit doen opnieuw en opnieuw totdat je het einde bereikt van het papier. Als je het einde bereikt en er is een kleine strook papier links, vouw het kader van de laatste vouw je hebt gemaakt, zodat deze niet uitsteekt. Je zult eindigen met een lange magere stuk papier dat is al vele malen gevouwen, dus het zal behoorlijk dik zijn.

Stap 3

Vouw het tweede stuk. Nu, volgt stap twee met het tweede stuk papier. Je zal eindigen met een andere magere rechthoek van gevouwen papier.

Stap 4

Vouw het tweede stuk. Beëindigen vouwen het tweede stuk.
Vouw het tweede stuk. Beëindigen vouwen het tweede stuk.

Vouw in de helft. Eenmaal heb je het tweede stuk in een magere rechthoek gevouwen, vouw beiden doormidden, zodat ze korter.

Stap 5

Beëindigen vouwen het tweede stuk. Klap de vouw je net hebt gemaakt in het tweede stuk, waardoor een scherpe vouw. Vouw nu beide einden loodrecht op de magere rechthoek. Laat ongeveer een centimeter van de rechte papierbaan aan weerszijden van het centrum vouw. Je zal eindigen met een U-vormig stuk van gevouwen papier. Zowel van de 'poten' van de U moet zelfs. Nu, vouw deze dubbel op de middenlijn, zodat je uiteindelijk met een L-vorm, met de geopende vouw aan de bovenkant.

Stap 6

Breng de twee stukken aan elkaar. Houd het tweede stuk als een pistool, schuift het eerste stuk in de top van het tweede stuk, met de uiteinden naar beneden door de gevouwen flappen op het handvat van het pistool gehouden. Trek stevig aan, en je bent klaar!


Speelgoed origami wapens zijn leuk om te maken, en ze nemen slechts een paar minuten. De afgewerkte pistool moet rond 3 of 4 centimeter lang, afhankelijk van de exacte grootte van het papier dat u hebt gebruikt.