E2a

Hoe je plakboek met oude wenskaarten

We hebben allemaal wenskaarten collectie die afkomstig is van afstudeerders

We hebben allemaal wenskaarten collectie die afkomstig is van diploma-uitreikingen, Paasdagen, verjaardagen, kerst en verjaardagen onder anderen. Deze kaarten zijn sentimenteel, maar er zijn kaarten die het niet meer waarde. Nu, in plaats van ze te gooien in een prullenbak, bedenken creatieve manieren over hoe ze te hergebruiken. Het gebruik ervan in scrapbook is een creatief idee en de onderstaande gidsen zullen u helpen hoe.

Hoe je plakboek met oude wenskaarten. Verzamel oude wenskaarten die u kunt gebruiken voor scrapbooking.
Hoe je plakboek met oude wenskaarten. Verzamel oude wenskaarten die u kunt gebruiken voor scrapbooking.

  • Verzamel oude wenskaarten die u kunt gebruiken voor scrapbooking. Zijn naast uw kaarten, kunt u familieleden of vrienden vragen of ze hen kunnen geven.
  • Verzamel de andere materialen die je nodig hebt voor scrapbooking. Sommige van deze materialen als schaar, speciaal papier, lijm, kleuren potlood, gum en zou kunnen zijn verkrijgbaar bij uw thuis. Dus, controleer dan de materialen eerst alvorens te kopen.
  • Plan uw kladblok. Visualiseren hoe u wilt dat uw plakboek te verschijnen. Er zijn verschillende benaderingen die u kunt gebruiken, zoals collage en mozaïek. Lees ambachtelijke tijdschriften en online sites voor ideeën. Je moet een idee in gedachten hebben wanneer je gaat zitten om het plakboek kan dus een betere creatieve workflow hebben.
  • Maak een motief voor uw plakboek. Zoek oude wenskaarten met een soortgelijk ontwerp. Knip het ontwerp op de voor-of achterkant van de oude wenskaarten. U kunt ook gebruik maken van de hele pagina als dat nodig is. U kunt ook verschillende plakboeken als een voor uw bruiloft en een andere voor de doop van uw kind, enzovoort.
  • Plan de inhoud van het plakboek. Visualiseer de eerste en laatste pagina van het plakboek en wat zal je in voegen tussen. De eerste en laatste pagina kan een soortgelijk ontwerp. U kunt ook secties zetten in het plakboek. Net als je een bruiloft plakboek zult maken, maak dan het eerste deel over de huwelijkse, het tweede deel over de bruiloft, het derde over de huwelijksreis, enzovoort. Ervoor zorgen dat alle foto's, notities en scrapbook accessoires zijn naast je wanneer je begint te werken, omdat het moeilijk zou worden als je je ritme zult verliezen omdat je nodig hebt om een ​​aantal belangrijke details.
  • Zoek oude wenskaarten met originele berichten. Dit zijn sentimenteel kaarten, maar u kunt de berichten gebruiken zonder beschadiging van de originele exemplaren. Typ gewoon de noten in de kaarten in een typemachine of een computer en print ze. U kunt ze ook kopiëren in een ander papier en post ze in je kladblok. Je hebt nu een sentimentele plakboek zonder dat u beschadiging van de originele exemplaren.
  • Poets je plakboek. Doe deze stap nadat u alle items in je kladblok hebt gepost. Kijk naar de regelingen van de items en verander hen als u niet tevreden hoe ze eruit zien.


U kunt het plakboek te houden voor jezelf en voor bezoekers te waarderen. Het is ook leuk om te geven aan iemand die waardevol voor je. Het is een doe-het-zelf-project, zodat de kans dat zij gewaardeerd worden zijn hoog.

Het maken van een plakboek uit oude wenskaarten is een praktijk van steeds creatief en vindingrijk. Nadat u verschillende projecten hebt voltooid, kunt u andere dingen te proberen om creatief te worden met verlopen of inactief items die kunnen worden gevonden op uw huishouden.