E2a

Hoe je playstation game cheats gebruiken

Als je al gefrustreerd bent in knoppen rammen urenlang en je bent nog steeds niet krijgen door de eindbaas van je combat spel, ben je waarschijnlijk gaat worden verleid om uw Sony Playstation game cheats te gebruiken. Ongeacht spel je speelt, is er waarschijnlijk een Playstation spel cheat code liggen ergens rond die je echt kon helpen. Cheat codes zijn geprogrammeerd in de games door de mensen die het gemaakt hebben, zodat ze als 'easter eggs' die kunnen worden gebruikt om te veranderen van de game-ervaring, evenals een nieuwe manier om het spel te spelen zou kunnen dienen.

Game cheats zijn vrij gemakkelijk te vinden tegenwoordig

Game cheats zijn vrij gemakkelijk te vinden tegenwoordig. Elke snel zoeken met behulp van een zoekmachine zou miljoenen resultaten opleveren. De beste sites voor deze zijn de meest gevestigde degenen zoals GameFAQs gamefaqs.com . Je kan ook de blogs en online forums die zijn gewijd aan de gaming scene. Deze websites bestaan ​​omdat ze de steun van een gemeenschap, dus het is een goede deal voor de inzichten en adviezen van een hele groep mensen worden gecondenseerd en gepropageerd in slechts een virtuele cyber locatie hebben.

Zodra u uw codes, je moet leren hoe ze te gebruiken. Hier is hoe je het doet:

  1. Probeer om het spel af zonder gebruik van cheat codes eerst. Vergeet niet, is het spel bedoeld om te worden gespeeld en genoten in deze staat, zonder overbodige toeters en bellen. Denk je niet dat de glorie van de overwinning zoeter en meer bijzonder zou zijn als je het spel kan afmaken zonder vals te spelen. Als u klaar bent om de handdoek te gooien bent, krijg de codes.
  2. Bepaalde codes zou hebben op een speciale afdeling van het game menu worden ingevoerd. Dit zou meestal in een deel van het menu dat "specials", "bonus" of "codes", zegt. Deze codes zijn hard wired in het spel door de programmeurs, zodat u kunt het spel beleven in een totaal andere manier. Zo kunt u oneindig veel levens, hit points, kogels of wat dan ook in een bepaald spel. De cheat codes kan ook wat subtieler - zoals het veranderen van de omgeving van het spel met een paar tweaks in het milieu. Een potje voetbal games zou toestaan ​​om spelers te gebruiken met grote hoofden, een bowling bal voor de voetbal of zelfs spelen onder water! Deze modi zijn verwerkt om het spel nog leuker te maken.
  3. Sommige codes zou hebben in het hoofdscherm te worden ingevoerd. Net als bij oudere consoles, moet u wellicht een reeks knoppen in te voeren om de gewenste cheat te activeren. De meeste van de tijd, wordt een geluidsfragment gespeeld om u te laten weten dat u de juiste code hebt ingevoerd.
  4. Het testen van het spel om te zien of uw code correct werd ingevoerd. Als het nog niet werkt, begin opnieuw en maak extra te zorgen dat u deze keer doet het goed.

Hoe je playstation game cheats gebruiken. Probeer om het spel af zonder gebruik van cheat codes eerst.
Hoe je playstation game cheats gebruiken. Probeer om het spel af zonder gebruik van cheat codes eerst.

Als je echt wilt om een ​​spel zo slecht verslaan, zijn er altijd cheat codes die je absoluut zou kunnen helpen. Gewoon gebruik ze niet als je speelt met anderen - het zou je er absoluut belachelijk.