E2a

Hoe je pop - lock: body wave

Een lichaam golf is een pop-vergrendeling dance move die de illusie van een golf reis door het lichaam, van je hoofd naar je tenen en rug creëert. Het is aanbevolen dat je weet hoe je golf eerste arm, maar je kunt nog altijd een lichaam golf als je nog niet. Als je eenmaal onder de knie hebt deze dans bewegen, ik stel voor dat u kijken op www.smoothdancemoves.com naar hoe andere grote bewegingen en danspassen te leren.

De volgende aanwijzingen hebben betrekking op een van boven naar beneden zwaaien, dan is het rendement golf.

 1. Losjes Sta met je armen langs je lichaam.
 2. Hef je schouders recht omhoog, alsof je probeert aan te raken om je oren.
 3. Achteruit rollen je schouders, zodat ze worden getrokken achter je, en naar voren projecteren je borst, alsof hij een onzichtbare muur voor je tegen het lijf.
 4. Trek je borst in, het duwen van uw bekken naar voren om uw maag te steken. Trekken je schouders uit naar verdere "instorting" je borst helpt bij het verbeteren van de illusie.
 5. Trek je buik iets naar binnen, terwijl het duwen je heupen naar voren.
 6. Trek je heupen, en duw je knieën door het verhogen van uw hielen en staan ​​op de bal van je voeten.
 7. Duw je hielen naar beneden, het aanraken van hen terug naar de grond.
 8. Strek je knieën en duw je heupen.
 9. Trek je heupen en duw je buik.
 10. Trek je buik, duw je borst vooruit.
 11. Trek je borst in, en eindigt de golf door het verhogen en vervolgens te laten vallen je schouders.

Als je begint het beoefenen van deze beweging

Als je begint het beoefenen van deze beweging, start langzaam, en op snelheid. Uiteindelijk, als de bewegingen worden meer vertrouwd, zul je wennen aan het doen van een snelle lichaam golven. De beste manier voor een beginner om te oefenen is om golven te voeren in de voorkant van een full-length spiegel, zorg ervoor dat de bovenstaande stappen zijn uitgevoerd in een soepele en continue wijze. Vermijd schokken bewegingen. De sleutel tot een golf illusie de stappen verhullen door ze te mengen in elkaar.

Het is ook mogelijk om een ​​arm wave doen in een lichaam wave

Hoe je pop - lock: body wave. Www.smoothdancemoves.com.
Hoe je pop - lock: body wave. Www.smoothdancemoves.com.

Het is ook mogelijk om een ​​arm wave doen in een lichaam golf en vervolgens terug. Aanwijzingen voor een arm golf is te vinden op Hoe-lock pop: Arm Wave . Ten eerste, het uitvoeren van een arm wave van je vingers om je schouder, alleen het verhogen van de schouder die die golf uitgevoerd. Van daar, lager dan de schouder en uit je borst pop, zoals je zou doen in stap drie. Ga verder tot tien stappen. Nu, in plaats van het verhogen van beide schouders, alleen de schouder die oorspronkelijk uitgevoerde arm golf omhoog, voer dan een uiterlijke arm golf.