E2a

Hoe je pro geworden op nintendo wii sports bowling bereiken

Om Pro-status in Nintendo Wii Bowling bereiken

Om Pro-status in Nintendo Wii Bowling bereiken, moet je 1000 punten te bereiken. Dit betekent dat je een perfect spel elke keer dat je kom spelen. Het is echt niet moeilijk om Pro status te bereiken, moet je gewoon naar de Wii bowlen oefenen met de afstandsbediening.

Hoe je pro geworden op nintendo wii sports bowling bereiken. Om Pro-status in Nintendo Wii Bowling bereiken.
Hoe je pro geworden op nintendo wii sports bowling bereiken. Om Pro-status in Nintendo Wii Bowling bereiken.

  • Bowling training. Wanneer je naar het menu van de bowling training zodat je je vaardigheden kunt verbeteren. Je moet wennen aan het controleren van uw worpen met de afstandsbediening. Als je echte bowling gespeeld hebben het voelt een stuk anders op de Wii. Je zult niet het gevoel dat het gewicht van de bal en het beheersen van de externe behoeften wennen. De training mode geeft je de mogelijkheid om te leren hoe om te richten en gooien de bowling kom met de afstandsbediening te geven. Neem zoveel tijd als je kunt in de training mode. U zult gouden medailles voor elke opleiding niveau te winnen.
  • Voering van je mii. Jouw Mii zal staan ​​in de voorkant van de rijstrook en een rode pijl gids verschijnt op het scherm. U kunt deze gids gebruiken om uw positie aan te passen aan de voorkant van de rijstrook en line-up het schot. De rode stippellijn in de voorkant van je Mii-personage zal de richting van je bowling bal gaat naar beneden rollen de baan te bepalen. U ziet ook stippen op rijstrook bij je Mii. U kunt deze punten gebruiken om line-up van de rode gestippelde lijn van de baan waar er andere puntjes. Je kunt je Mii-personage te verplaatsen naar de zijkant en de line-up van de gestippelde lijn recht naar beneden de rijstrook op de tweede stip. U kunt ook proberen in het midden te staan, maar bewegen de stippellijn naar rechts of links. De stippellijn wordt schuin oversteken naar beneden lane maar als je gooit de bowlingbal het zal bocht naar het midden van de pennen. Je bent het toevoegen van rotatie op de bowlingbal als je diagonaal positioneren de rode gestippelde lijn op de baan.
  • Effectief te gooien. Er zijn verschillende Wii spelers die Pro-status hebben bereikt in de bowling. Deze spelers hebben een manier gevonden om de bal te gooien om een ​​staking te krijgen elke keer gevonden. Verplaats de rode gestippelde lijn naar rechts op de tweede stip en houd deze recht naar het midden pin en de pin aan de rechterkant. Zwaai je arm naar achteren dan naar voren, de bal laten vallen vlak voordat je arm ontwart voor je. De curve bal methode is effectief bij het wegzetten van die pinnen als je weet hoe goed line-up van je schot. Laat je Mii staan ​​in het midden, maar verplaats de rode streep lijn van de baan tussen de tweede en derde punt van rechts goot. Wanneer je de bal gooit het zal draaien naar het midden waardoor u een staking bijna elke keer.

Als je uiteindelijk professionele status te bereiken in Wii bowling krijg je een glanzende nieuwe bowlingbal.