E2a

Hoe je Reis verwerven in final fantasy tactiek

Reis Duelar of Reis Dular van Final Fantasy Tactics is bezig met de Temple Knight, Beowulf Cadmus. Helaas werd het Glabados Priest, Bremondt, ook verzot op haar. Bremondt rijkelijk Reis met geschenken en geld, maar ze had al haar ogen op Beowulf. Vanwege dit, Bremondt verwijderd Beowulf's rang als kapitein van de Gryphon Ridders van Bremondt, gemarkeerd hem als een ketter, en ook bedoeld om hem te vervloeken. Echter, Reis offerde zich op voor Beowulf, duwde hem weg en met Bremondt vloek sloeg haar. De vloek veranderd Reis in een Heilige Draak. Eenmaal aangeworven, Reis is een goede aanvulling op uw Final Fantasy Tactics partij, en hier is hoe je het kunt doen:

  1. Zorg ervoor dat u de nodige persoon toe te voegen in je party. De eisen om voor u te Reis toe te voegen aan uw feest bereiken Level Four van het spel, en na Mustadio opgenomen in je party. Reis naar de Goug machine Stad en zorg ervoor dat de scène 'Steel Ball', waar Mustadio's vader is trots over een grote stalen bal die hij gegraven die heeft een Waterman teken op het oppervlak te bekijken.
  2. Ga door naar Coal City Goland. Van Goug Machine City, ga dan naar Coal City Goland waar u een bar te vinden en kan meeluisteren met geruchten over monsters onder de mijnen.
  3. Ga naar een stad, genaamd Lesalia. Van de wereldkaart kies Lesalia, waar ontmoet je Beowulf, de Temple Knight. Ben het eens met aanbod Beowulf's om mee terug te taggen met uw partij bij de Coal City Goland.
  4. Vecht met de monsters van Goland mijnen. Uw partij, samen met Beowulf, zal worden geconfronteerd met verschillende monsters tot aan de bodem van de mijn waar een Heilige Dragon wordt aangevallen door de Archaïsche Demon en plagen. Vecht met hen naar de Heilige Dragon, die eigenlijk Reis, en wie Beowulf bedoeld om te vinden en op te slaan in de eerste plaats op te slaan. Tegen die tijd, Reis is een gast die je nog niet hebben verworven als lid van uw partij. Ga terug naar de Goug machine Stad en opnieuw weer te geven van de 'Steel Ball' scene.
  5. Ga naar de Zarghidas Trade City. Eenmaal in de handel stad, ga en koop Aeris 'bloem van een meisje. Dit is slechts een eenmalige kans in het spel, zodat kan net zo goed grijpen. En dan, ga terug naar de Goug Machine City en bekijk de 'Steel Ball' scene nog maar eens.
  6. Ga naar het kasteel van Zeltennia. Ga naar de bar om te luisteren op geruchten over een verborgen tempel in een vervloekte eiland, en je hebt 'Nelveska Temple' op de wereldkaart.
  7. Ga verder naar de Nelveska tempel ten strijde. Strijd met een robot in Nelveska Tempel en na het winnen van de kanker dierenriem, terug te gaan naar het kasteel van Zeltennia.

Hoe je reis verwerven in final fantasy tactiek. Zorg ervoor dat u de nodige persoon toe te voegen in je party.
Hoe je reis verwerven in final fantasy tactiek. Zorg ervoor dat u de nodige persoon toe te voegen in je party.

De Kreeft dierenriem Stone zal dan gebruikt worden om Reis weer in te schakelen om haar menselijke vorm. Zodra Reis is terug naar haar menselijke vorm, dit is wanneer ze kunnen worden aangeworven om een ​​deel van uw partij.