E2a

Hoe je sport memorabilia te verzamelen

Sport memorabilia verzamelen is uitgegroeid tot een miljoenen dollars industrie aangewakkerd door miljoenen sportfanaten over de hele wereld. Mensen tonen hun liefde voor de sport door het kopen van sport merchandise en andere collectible items. U kunt uw eigen sport memorabilia collectie te beginnen in deze eenvoudige stappen.

  • Denk na over wat je wilt verzamelen. Als het gaat om sport memorabilia, heb je een veel opties. U kunt wimpels, game-versleten truien, kampioenschap ringen, honkbalknuppels, en alle andere sport-gerelateerde merchandise te verzamelen om uit te kiezen. U kunt verdwalen in al deze dus het beste zou zijn als je je verzamelen beginnen met een plan. Bij het formuleren van uw plan, stel jezelf de volgende vragen:
    • Wat is je favoriete sport? Uw verzamelen zou leuker zijn als je items te nemen van je sport. Er zal een sterkere band tussen u en uw collectie, die ervoor zal zorgen dat je meer voldoening uit te halen zijn.
    • Zult u verzamelen voor persoonlijke voldoening of voor de winst? Hoewel veel sport memorabilia verzamelaars beginnen met het verzamelen voor hun eigen plezier, wat verder met het voor zakelijke redenen. Er is een enorme winst te worden gemaakt van het kopen en verkopen van sport memorabilia en dit heeft kunnen verzamelaars verzamelen door de jaren heen bewaard.
    • Wat zou je graag willen concentreren op? Sommige verzamelaars richten zich op het verzamelen van memorabilia van hun favoriete teams of spelers. Het probleem met de nadruk op een speler is dat je collectie te beperkt zou zijn en het misschien niet hebben een hoog rendement op de investering in het geval dat u wilt verkopen.
  • Acquire artikelen voor uw verzameling. Het goede ding over sport memorabilia verzamelen is dat er veel bronnen die er zijn. U kunt bieden op gesigneerde foto, sticker albums, beeldjes, sport trading cards, en andere verzamelobjecten in eBay en live veilingmeesters . U kunt ook winkelen voor gesigneerde truien, helmen en andere apparatuur in de sport memorabilia . Het goede ding over winkelen in deze site is dat alle items authentieke door de PSA / DNA, dat is belangrijk, vooral als je koopt zeer dure collectible items zijn gegarandeerd.
  • Goed uw collectie op te slaan. Zodra u collectible items in je hand, moet je goede afspraken voor de opslag en weergave te maken om zijn mint conditie te houden en de waarde ervan te behouden. Je kunt niet zomaar live it rondslingeren de kamer, het verzamelen van stof en onderworpen aan de elementen. Als u vitrines al, dan zal dat doen. Zo niet, dan kunt u altijd geschikte vitrines te kopen van winkels die sport memorabilia verkopen.
  • Een register bijhouden van uw collectie. Of u een lage-of hoge-ticket items, moet u gegevens van uw collectie te houden. Neem foto's van elk item en maak nauwkeurige beschrijvingen. Bewaar kopieën van uw administratie voor toekomstige referentie en verzekeringen. U kunt zelfs beginnen met een website of blog om uw verzamelen reis kroniek.

Hoe je sport memorabilia te verzamelen. Denk na over wat je wilt verzamelen.
Hoe je sport memorabilia te verzamelen. Denk na over wat je wilt verzamelen.

Het verzamelen van sport memorabilia is een waardig streven voor elke sport beoefent. Het kan ook blijken te zijn zeer winstgevend zijn voor de business minded verzamelaar. Gelukkig verzamelen!