E2a

Hoe je toernooi beugel makers vinden

Een beugel

Een beugel, een term die in sporttoernooien, meestal verwijst naar de grafische illustratie van een reeks van games. Beugels kunnen aanpassen aan de verschillende soorten toernooien. Het kan een enkele eliminatie beugel, dubbele eliminatie beugel of een triple eliminatie beugel en meer zijn. Het toont de verschillende teams of spelers die zullen strijden om de titel in een competitie.

Er zijn een aantal toernooi beugel makers of bouwers. Dit zijn software generatoren die een informatiseren programma in het maken toernooi tussen haakjes geven. Dergelijke programma's zijn als volgt:

  1. Toernooi beugel builder 1.2 - Dit is een html-gebaseerd programma dat kan worden aangepast afhankelijk van de reeks van games en het aantal teams / spelers in een toernooi. Dit kan gratis gedownload worden en zal draaien op Windows Vista, NT, Windows 95, Me, XP, NT en Windows 98.
  2. Hotbrackets.com - Dit is een gratis online portal voor sportevenementen, recreatieve evenementen en video game competities. Ze bieden afdrukbare beugels voor toernooien en games. U kunt eenvoudige beugels maken en kunt aanpassen, afhankelijk van het aantal spelers en teams. U kunt een bezoek hun site voor gratis download van de software.
  3. Northbyte - Dit is de maker van het Toernooi Master 3, een toernooi programma dat toernooi beugels, schema spelen, het zaad van de teams en kan toernooi beugels afdrukken of exporteren kan genereren. Deze software kan worden gebruikt met de populaire sporten zoals softbal, honkbal, basketbal, schaken, hockey, vechtsporten en nog veel meer. U kunt kiezen uit de drie producten om uw beugels Toernooi Master 3 Basis, Toernooi Master 3 Professioneel en Toernooi Master 3 Ultimate creëren. Dit toernooi software is compatibel met Windows XP, ME, Vista, Windows 98 en Windows 2000.
  4. Alle toernooien pro - Deze software is eenvoudig, kunt u zelfs een lege set haakjes voor experimentele doeleinden. U kunt beugels voor enkele, dubbele eliminatie, round robin en meer met dit toernooi software.
  5. Imtrack - is een programma dat beugels voor teams creëert.

Dit zijn slechts enkele van de toernooi beugel maker software keuzes

Hoe je toernooi beugel makers vinden. Dit zijn slechts enkele van de toernooi beugel maker software keuzes.
Hoe je toernooi beugel makers vinden. Dit zijn slechts enkele van de toernooi beugel maker software keuzes.

Dit zijn slechts enkele van de toernooi beugel maker software keuzes. Er zijn anderen beschikbaar, afhankelijk van het sporttoernooi. De wil van cornhole toernooi beugels die beugels te genereren voor dit spel is een beetje anders. Hun site biedt monster beugels en blanco vellen die u kunt manipuleren en bestuderen. playcornhole.org . Er zijn ook vele beugel makers voor basketbal liga, honkbal, softbal en tennis. Dat zijn NCAA Bracket Master 2K 1, Youth Baseball League Beugels, CBS Sports Sample Beugels en nog veel meer.