E2a

Hoe je vintage geslepen kristal te identificeren

Gesneden kristallen

Gesneden kristallen, afgezien van dat dure, worden beschouwd als de favoriet erfstuk naar beneden door te geven van generatie op generatie. Het is op die manier voor een lange lange tijd. Velen die zijn vervaardigd duidelijke cut kristallen over de jaren hebben wonderlijke ontwerpen die de harten van velen veroverd gecreëerd. Deze vintage gesneden kristallen zijn te vinden in verschillende vormen. Bijvoorbeeld, kunnen deze worden in de vorm van glazen voor wijn en water, en sommige zijn kannen en kommen. Toch worden anderen gemaakt in platen en vele andere items.

Hoe je vintage geslepen kristal te identificeren. Eerste ding om te doen is om een handtekening van de fabrikant, lijken.
Hoe je vintage geslepen kristal te identificeren. Eerste ding om te doen is om een handtekening van de fabrikant, lijken.

De cut kristallen in de vorm van een bril piekte tijdens de late 19e eeuw tot de vroege jaren 1900. Daarom werd deze keer de "Briljant" periode. Die tijd, werd het glas zeer gedetailleerd. Het heeft ingewikkelde geometrische patronen en ontwerpen. Dit waren perfect huwelijksgeschenken in die tijd. Afgezien van heldere geslepen glas kristallen zo perfect huwelijksgeschenken, deze uw status te definiëren - althans dat het geval was tijdens de Europese Brilliant periode was. Degenen die in de hogere of hogere klasse in de maatschappij hebben gesneden kristallen die ingewikkelde ontwerpen hebben, en je zou waarschijnlijk zeggen dat hun kristallen tonen de omvang van de rijkdom van de persoon.

Bekende glas bedrijven maken of ontwerpen van geslepen glas kristallen

Bekende glas bedrijven maken of ontwerpen van geslepen glas kristallen. Enkele van de bekende fabrikanten van geslepen glas zijn Dorflinger Glass Company, Hawkes, Strauss, en J. Hoare en Company. Elk van hen hebben hun handtekening patent patronen. Deze patronen werden gemaakt van motieven, die deel uitmaken van een reeks waren zoals aardbei diamant. De patronen die zijn zeldzaamste en duurste zijn de Azteekse patronen, Configuratiescherm en Trellis.

Geslepen kristal of glas is erg kwetsbaar dus je moet altijd omgaan met deze dingen met zorg. Het is ook gevoelig voor warmte, dus het is best om de plaats te beveiligen. Maar, voordat je zorgen te maken over de juiste behandeling van het glas, moet u eerst zorgen dat het authentiek is. Meestal is de beste manier om het glas 'echtheid te testen is door het black light-test.

Bekende glas bedrijven maken of ontwerpen van geslepen glas kristallen. Ten tweede, je hebt om het patroon te onderzoeken.
Bekende glas bedrijven maken of ontwerpen van geslepen glas kristallen. Ten tweede, je hebt om het patroon te onderzoeken.

Hier zijn de stappen over hoe om te bepalen of de geslepen kristal is vintage of niet:

  • Eerste ding om te doen is om een handtekening van de fabrikant, lijken meer op een patent dat zal helpen de authenticiteit van het kristal te identificeren. Meestal is dit zuur gematteerd. Dit kan meestal worden gevonden op de bodem van het stuk. Er zijn echter ook uitstekende besnoeiingskristallen met waarden die niet meer te herkenbaar wegens zijn tijd. Betekenis, die zeer oude items hebben een aantal patronen die niet te herleiden zijn tot een fabrikant.
  • Ten tweede, je hebt om het patroon te onderzoeken. Cut kristallen hebben ingewikkelde patronen, meer als geometrische ontwerpen en prisma's die werden gesneden in glas. Deze patronen bepalen het moment dat het kristal is gemaakt. Zo worden de elegante patronen die zeer verschillende tijdens de Victoriaanse periode.
  • Ten derde, probeer flick het topje van je vinger tegen het kristal. Het geluid dat moet worden geproduceerd moet enigszins worden als een echo muzikale toon die werd bereikt door middel van trillingen.
  • Als je een microscoop met u, proberen te kijken naar het glas onder de microscoop. Een fijne geslepen kristal glas heeft een vrij grof en oneffen oppervlak.

Vintage geslepen kristallen zijn een van de meest voorkomende collectibles geweest

Vintage geslepen kristallen zijn een van de meest voorkomende collectibles. Deze zijn ook vrij duur. Maar, deze kristallen zijn zeer elegant om naar te kijken. Afgezien van dat, de geschiedenis die teruggaat zelfs tijdens het Victoriaanse tijdperk maakt het nog boeiender omdat het niet alleen gewone geslepen glas - het is vintage en heeft veel dingen meegemaakt die vorm gaven aan de wereld van vandaag. Dus, als de geschiedenis en elegantie pak je, zou je kunnen proberen het verzamelen van vintage geslepen kristallen zelf.