E2a

Hoe je wii aansluiten op internet

Aansluiten Wii op het internet heeft een aantal voordelen

Aansluiten Wii op het internet heeft een aantal voordelen. Voor een, systeem updates voor de Wii zijn makkelijker te verkrijgen. Ook online spelers krijgen om te chatten en te spelen tegen elkaar. Als u heel zeker weet hoe je Wii met het internet, volg dan deze stappen om het te configureren voor een draadloze verbinding.

Schakel je Wii-systeem.
Steek het Wii-systeem in het stopcontact en zet hem aan door op de aan-knop. Een waarschuwing moet verschijnen op uw TV-scherm. Druk gewoon op de A-knop op de Wii-afstandsbediening om deze pagina te verlaten.

Hoe je wii aansluiten op internet. Schakel je Wii-systeem.
Hoe je wii aansluiten op internet. Schakel je Wii-systeem.

Toegang tot de systeeminstellingen in het hoofdmenu van de Wii.
Eenmaal op het hoofdmenu, selecteert u de ronde knop met het label Wii met behulp van de afstandsbediening. Daarna drukt u op de A-knop om deze optie te selecteren. Daarna selecteert u de knop Wii-instellingen. Daarbij moet je de Wii-instellingen 1 venster direct. Selecteer gewoon de pijl-rechts om door te gaan naar de volgende pagina, die is de 2-venster Systeeminstellingen.

Internet instellingen van je Wii-systeem te configureren.
Eenmaal op de 2-venster System Settings, selecteer de derde bar label Internet. Daarbij moet u direct naar het Internet venster. In daar, kies de eerste optie Verbindingsinstellingen. Op het venster Connection Settings, selecteer de verbinding 1 bar om een ​​nieuwe verbinding te maken. Selecteer Draadloze verbinding en vervolgens zoeken naar een toegangspunt daarna. Nu, zal het systeem de bestaande draadloze connectiviteit in uw huis te identificeren en zal enkele seconden in beslag nemen. Zodra het systeem klaar is met scannen, klikt u op de knop OK. Kies uit de gepresenteerde aansluitingen en voer het wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Kies OK nadat u wordt gevraagd om de nieuwe instellingen op te slaan. Daarna selecteert u nogmaals op OK om het systeem om te controleren of de verbinding met succes werd geconfigureerd.

Krijg systeem updates voor je Wii.
Zodra de verbinding wordt geverifieerd, Ja selecteert u gewoon op de knop om het systeem updates te krijgen voor je Wii-systeem. Klik daarna op de knop Ik ga akkoord. Het downloaden van het systeem updates kan een paar minuten duren en u wordt op de hoogte over de voortgang door de statusbalk.

Als u wilt een bedrade verbinding te gebruiken

Aansluiten Wii op het internet heeft een aantal voordelen. Toegang tot de systeeminstellingen in het hoofdmenu van de Wii.
Aansluiten Wii op het internet heeft een aantal voordelen. Toegang tot de systeeminstellingen in het hoofdmenu van de Wii.

Als u wilt een bedrade verbinding te gebruiken, dan is dit doen door eerst het bevestigen van de Wii LAN-adapter aan de achterkant van de console. Vervolgens haak ene uiteinde van de Ethernet-kabel in een lege sleuf in de modem. Bevestig het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in de Wii LAN-adapter na. Volg stap 2 om naar de 2 venster Systeeminstellingen. Daar selecteert u Internet en vervolgens Connection Settings. Selecteer Verbinding 2 deze tijd en dan vaste verbinding achteraf. Het systeem zal opnieuw uitvoeren van een diagnostische scan om de verbinding te controleren. Zodra dit klaar is, selecteert u de knop Ja om te beginnen het downloaden van updates van het systeem op je Wii.