E2a

Hoe je writer's block te verslaan in 3 krachtige stappen

Ah de gevreesde writer's block, verantwoordelijk voor meer frustratie, pijn en angst dan iets anders een schrijver kan beleven ...

Hoe vaak heb je zat te staren naar een lege pagina, het gevoel alsof druppels bloed zijn vormen op uw bezorgde voorhoofd? Writer's block kan volledig slopende en afvoer van een writer's vertrouwen als niets anders.

Maar je hoeft niet om een ​​hulpeloos slachtoffer.

Er zijn manieren om writer's block te verslaan en de sterk verminderen de negatieve effecten ervan.

Hier is een krachtige 3 stappen aanpak kunt u beginnen met vandaag:

 1. Boost je zelf geloof. Wees eerlijk, wat heb je echt gelooft over jezelf als schrijver en je schrijfvaardigheid? En wat overtuigingen houd je over schrijvers in het algemeen?

  Hoe je writer's block te verslaan in 3 krachtige stappen. Er zijn manieren om writer's block te verslaan en de sterk verminderen de negatieve effecten ervan.
  Hoe je writer's block te verslaan in 3 krachtige stappen. Er zijn manieren om writer's block te verslaan en de sterk verminderen de negatieve effecten ervan.

  Zo weet je misschien dat je een zeer sociaal en extravert persoon. Maar je hebt de overtuiging dat schrijvers introvert en kluizenaar als zou moeten zijn. Dit conflict in overtuigingen hebben invloed op je, misschien zonder dat je het beseft. Je zult ofwel minder schrijven of uit te gaan minder. Of allebei!

  Noteer - op 2 aparte pagina's - alle overtuigingen die je hebt over jezelf als schrijver en over schrijvers in het algemeen. Let op de gebieden die kunnen worden houdt je van het schrijven van uw volledige potentieel. Dan beginnen werken aan nieuwe, meer positieve overtuigingen.

 2. Ontwikkel een dagelijkse gewoonte te schrijven Deze stap is de meest krachtige een schrijver -. Of zelfs elke creatieve kunstenaar - kan nemen. De enige manier om consistente schrijven, het ontwikkelen van uw schrijfvaardigheid en het voorkomen van writer's block is om elke dag te schrijven.

  Schrijven moet net zo goed een deel van uw dag als ademen, eten en slapen zijn. Kies het tijdstip van de dag dat je het gevoel dat je van nature het meest productief, en schrijf voor een minimum van 15 minuten bij deze hetzelfde tijdstip iedere dag.

  Probeer niet te knijpen in alleen als je tijd hebt, zal het niet werken. Niet alleen schrijven als je het gevoel zeer geïnspireerd, zal het niet werken. 15 minuten, op hetzelfde tijdstip elke dag, kan uw schrijven te transformeren, en maak writer's block allemaal maar verdwijnen.

 3. Observeren, leren, aan te passen. Als schrijver, misschien heb je een bepaalde stijl die het best uitdrukt u gevonden. En misschien heb je een moment van de dag dat u het beste schrijven gevonden. Dit is geweldig en je moet worden toegejuicht in je bewustzijn.

  Maar dit is slechts het begin. Schrijvers te ontwikkelen, net als iedereen. Het is onwaarschijnlijk dat u wilt dezelfde soort werk te schrijven vandaag de dag als je 5 jaar geleden deed. En het zal weer anders zijn 5 jaar vanaf nu. Blijf op de hoogte, en blijven open. Observeren wat werkt voor u in alle delen van je leven te schrijven. Leer wat helpt je vrijer en rijker te schrijven, en doe er meer van. Vind wat stopt je schrijft, wat houdt u terug, en maatregelen nemen om het te verminderen. Het is een eenvoudige formule, maar een die je goed zal dienen voor de rest van je leven te schrijven.

  Boost je zelf geloof. Ontwikkel een dagelijkse gewoonte te schrijven.
  Boost je zelf geloof. Ontwikkel een dagelijkse gewoonte te schrijven.

Volg deze 3 stappen en je zult drastisch te verminderen writer's block en vrijer te schrijven, dieper en overvloediger dan je dacht dat mogelijk was.