E2a

Hoe kan blu - ray - formaat films te kopen

De Blu-ray-formaat is een van de belangrijkste innovaties in opslag-en entertainment-technologie, prevaleert boven de eens heersende DVD-formaat. Het staat voor ultra-grote data opslag (een schijf kon houden tot 25 optredens, terwijl een dual-layer-schijf, 50 optredens - of 9 uur HD-video) en high-definition video bekijken, zelfs als het de standaard CD behoudt en DVD-formaat consumenten bekend zijn met. Blu-ray werkt met een blauw-violet laser, en het biedt een goede kwaliteit bekijken als nooit tevoren. Als u op zoek bent om uit te vinden hoe je Blu-ray-formaat films te kopen, hier zijn enkele handige richtlijnen voor u:

Ken de websites waar je kon kopen blu-ray-formaat films

Hoe kan blu - ray - formaat films te kopen. Ken de websites waar je kon kopen blu-ray-formaat films.
Hoe kan blu - ray - formaat films te kopen. Ken de websites waar je kon kopen blu-ray-formaat films.

Ken de websites waar je kon kopen blu-ray-formaat films. Ga direct naar blu-ray.com om aanbiedingen van Blu-ray-formaat films die momenteel beschikbaar zijn te vinden. Een aantal van de nieuw uitgebrachte films zijn Bewolkt met als kans van Meatballs, Inglorious Basterds en Up. Doorzoek de website op genre, op titel of op studio. Worden ook geleid door de ter beschikking gestelde filmrecensies, ook op deze website. De prijzen variëren van ongeveer 10€ .99 (voor oude titels) tot ongeveer 20€ 0,99. U kunt hier ook kopen tv-serie afleveringen. Andere sites waar je kan kopen Blu-ray-formaat films zijn buybluraymovies.com , dvdplanet.com en cdwow.com . Natuurlijk kun je ook kopen Blu-ray-formaat films op de handel in websites zoals amazon.com en ebay.com.

Laat je leiden door filmrecensies

Laat je leiden door filmrecensies. Alleen maar omdat een film in HD betekent niet dat het op magische wijze wordt het een grote. Zorg ervoor dat je leest filmrecensies dus je zou echt genieten van de film die je ziet in zo'n fijne details.

Over de juiste regiocode. Afhankelijk van waar u woont, zal de schijf die u koopt bevatten een bepaalde code of regio. Regio A bestaat uit Europa (Noord en Zuid), plus gebieden in Zuidoost-Azië, waaronder Japan, Taiwan, Hong Kong en Korea; Regio B is voor Europa, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidwest-Azië, en Regio C wordt toegewezen voor centrale en Zuid-Azië, China en Rusland. Zorg ervoor dat uw Blu-ray-schijf dezelfde regio als uw Blu-ray-speler.

Heb een blu-ray-speler

Ken de websites waar je kon kopen blu-ray-formaat films. Laat je leiden door filmrecensies.
Ken de websites waar je kon kopen blu-ray-formaat films. Laat je leiden door filmrecensies.

Heb een blu-ray-speler. Je zou niet in staat zijn om een Blu-ray-formaat film af te spelen op een gewone DVD-speler, dus met een Blu-ray speler is verplicht. Het goede nieuws is, je zou in staat zijn om DVD-films afspelen op een Blu-ray-speler, zodat je niet zorgen te maken over uw oude DVD's gaan achterhaald. By the way, Playstation 3 is in staat om Blu-ray formaat films ondersteunen. Zoek spelers in websites zoals blu-ray.com , en buyblurayplayers.com . Merken je kon kiezen uit zijn Sony, LG, Samsung, Sharp en Panasonic. Laat je leiden door de beoordelingen van de gebruiker, zoals die gevonden op pcworld.com .

Heb je een hdtv. Het heeft geen zin het kijken naar een high-definition film op standaard-def tv, dus natuurlijk moet je je film te kijken op een HDTV, bij voorkeur met een geluid-surround-systeem. Laat je leiden over hoe je HDTV's kopen op websites zoals pcworld.com , hdtvtest.co.uk en buyblorge.com .

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de tips om te onthouden bij het kopen van Blu-ray-formaat films. Dus als je wilt een onvergetelijke filmervaring hebben, zou blauw zijn de kleuren voor u! En dan weer, kan je altijd gewoon naar de bioscopen. Welke voor u werkt, hier is een geweldige film ervaring!