E2a

Hoe kan corrosie op de auto te minimaliseren

Rust is de aartsvijand van alles wat ijzer is

Rust is de aartsvijand van alles wat ijzer is. En aangezien bijna elk onderdeel van een auto is gemaakt van ijzer-bevattende metalen, behalve natuurlijk de bekleding op de stoelen en dat plastic dashboard, de kans op roest opbouwen op de vele onderdelen, zoals de accu en de carrosserie is niet ver gezocht. Corrosie is onvermijdelijk, vooral als men niet de nodige maatregelen nemen die helpen bij het minimaliseren van corrosie op de auto.

Dus hoe ga je ervoor zorgen dat uw kostbare auto wordt beschermd tegen de schade van corrosie? Ten eerste, als je op zoek naar een auto te kopen, of het nu nieuw bij de dealer, of eerder in handen van de gebruikte auto garage, een die al een bestaand roestwering te kiezen. Nieuwe auto's moeten ten minste 5 jaar garantie op de anti-roest coating baan. Ondertussen, terwijl het misschien niet mogelijk om een ​​tweedehands auto die een roestwering garantie heeft te vinden, het beste wat je kunt doen is om het te laten onmiddellijk behandeld na aankoop. Maar aangezien dit is een zeer gespecialiseerd gebied van auto detaillering, zorg ervoor dat u de service van een gerenommeerde winkel.

Nu dat je een trotse auto-eigenaar

Nu dat je een trotse auto-eigenaar, moet preventief onderhoud periodiek worden gedaan als u wilt uw auto te houden in de algemene top vorm. Regelmatig schoonmaken is belangrijk - vooral als u woont in een gebied met frequente regen. Dat schijnbaar onschuldige modder aangekoekt op het oppervlak van de auto kan onvoorstelbare schade doen aan de carrosserie. Modder is vochtig en als zodanig zal ras roesten als ze niet goed schoongemaakt. Strooizout op de wegen in de winter is een andere boosdoener in het corrosie probleem. Zorg ervoor dat u regelmatig uw auto wassen met gespecialiseerde schoonmakers tijdens dit seizoen om ervoor te zorgen dat zout niet weg zal eten op de verschillende onderdelen van de auto. Dit geldt vooral voor onderdelen die onder zoals de rem en motor samenstellingen. Zorg er wel voor dat je grondig de auto slang naar beneden als schoonmakers bevatten ook chemische stoffen die de roest-proof jas kan ontdoen. Opslag is van groot belang, vooral tijdens extreme weersomstandigheden. Na thuiskomst tijdens een regenbui, zorg ervoor dat je laat de auto drogen voor het sluiten van de garage. Dit is belangrijk als je wilt om condensatie te vermijden zich ophoopt op de auto te wijten aan de combinatie van uw huis warm en de auto kille temperaturen.

Als uw auto al een aanzienlijke ophoping van roest

Hoe kan corrosie op de auto te minimaliseren. Rust is de aartsvijand van alles wat ijzer is.
Hoe kan corrosie op de auto te minimaliseren. Rust is de aartsvijand van alles wat ijzer is.

Als uw auto al een aanzienlijke ophoping van roest, zorg er dan voor dat je het hebt verzonden naar een auto carrosserie. Terwijl de behandeling en vervanging van onderdelen kan zeer kostbaar zijn, zal het een waardevolle investering in de lange termijn. Gewoon ervoor dat u uw onderzoek te doen naar de actuele prijzen van dergelijke door te vragen voor je vrienden 'aanbevelingen. Verschillende bronnen op het Internet kunt u ook voorzien van waardevolle informatie bij het lokaliseren van respectabele winkels die de beste service in dit gebied van expertise. Zorg er wel voor dat u goed uw financiën in evenwicht te brengen en plannen van deze auto behandelingen en reparaties om te voorkomen dat verpest uw budget.