E2a

Hoe kan de lokale glaswerk veilingen bij te wonen

Als je een verzamelaar van verschillende soorten glaswerk

Als je een verzamelaar van verschillende soorten glaswerk, een manier voor u om meer unieke items in uw collectie te krijgen is door te gaan naar de plaatselijke glaswerk veilingen. Op deze veilingen, krijgt u om te bieden op zeldzame items die worden verkocht. U maakt kennis met flessen, flacons en andere glazen voorwerpen die je nergens anders vindt zien. U kunt ook deelnemen online veilingen als het handiger om dit te doen voor je.

Hoe kan de lokale glaswerk veilingen bij te wonen. Kijk voor glaswerk veilingen.
Hoe kan de lokale glaswerk veilingen bij te wonen. Kijk voor glaswerk veilingen.

Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om een ​​lokale glaswerk veiling bij te wonen:

  • Kijk voor glaswerk veilingen. U kunt kijken voor glaswerk veilingen door het controleren van uw lokale krant voor evenementen die zullen worden gehouden in uw omgeving. Er zijn vele soorten van glaswerk veilingen die u kunt zo bij te wonen ervoor dat u weet wat voor soort glaswerk dat u op zoek bent. Er zijn antieke glaswerk veilingen en hedendaagse glaswerk veilingen. U kunt een lijst van de veilschema's en andere informatie op de website glswrk-auction.com .
  • Onderzoek naar de stukken. Voor live veilingen, de organisatoren sturen doorgaans een brochure van de items die omhoog voor veiling, zodat ze kunnen zien de items op voorhand. Gebruik deze brochure het onderzoek naar de items. Door dit te doen, zult u weten van de geschiedenis van de glasblazerij en weten of ze de moeite waard zijn te kopen. Dit is ook handig, zodat je min of meer hoeveel glaswerk stukken die u van plan bent om te bieden op weten.
  • Stel uw budget. Voordat u naar de veiling, zorg ervoor dat u uw budget in te stellen. Dit is belangrijk, zodat je niet overboord gaan als je een bod uitbrengt op de items. Stel uw budget op basis van hoeveel u bereid bent te besteden aan de items die u geïnteresseerd bent in de brochure.
  • Het bijwonen van de veiling. Ga naar de veiling vroeg, zodat u de tijd om in te schrijven en op te lossen, voordat de veiling begint te hebben. Verkrijg alle noodzakelijke items die je nodig hebt voor de veiling, zoals het bieden peddel. Wanneer u zich registreert, moet u mogelijk het bewijs dat u een goede krediet geven en dat u zich kunt veroorloven om te betalen voor de items in de veiling.
  • Tijdens de veiling. Bij het bieden op de veiling, zorg ervoor dat je echt wilt een specifiek item te kopen. Vergeet niet om uw biedingen te houden onder uw budget en er rekening mee dat er andere items voor bod dus al je budget niet uitgeven aan een enkel item als u niet zeker weet of je het wilt maken.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt een lokale glaswerk veiling bij te wonen. U kunt ook deelnemen glaswerk veilingen op websites zoals eBay, maar je moet heel goed onderzoek op het item, zodat u kunt er zeker van zijn dat u een authentiek stuk te kopen. U kunt een bezoek behulpzaam websites, zoals amcutglass.com of abonneer je op de antieke Fles en glas Collector magazine, zodat u kunt meer informatie over de glasfabriek te krijgen.