E2a

Hoe kan een essentiële olie distilleerder te maken

Essentiële oliën zijn oliën uit planten en kan worden gebruikt als hulpmiddel voor stress en huidaandoeningen. Deze oliën worden gewonnen met behulp van een etherische olie distilleerder. De techniek die gebruikt wordt door de Egyptenaren tijdens de verleden is vrij veel het zelfde met de methode die we gebruikt vandaag. Op dezelfde wijze, de Franse parfumindustrie ook een methode om de olie uit geurige bloemblaadjes. De werkwijze is bekend als enfleurage.

Deze distilleerders kunnen worden gebruikt thuis, zolang uw middelen beschikbaar zijn. De stappen met betrekking tot de bouw van deze geïmproviseerde distilleerders zijn hieronder opgesomd.

Hoe kan een essentiële olie distilleerder te maken. Bereid de materialen.
Hoe kan een essentiële olie distilleerder te maken. Bereid de materialen.

 1. Bereid de materialen. U moet 2 schone plastic kannen, koperen leidingen, waterkoker zonder opening aan de bovenkant, rubber stop, vloeibaar afdichtmiddel, een boor en een boor, glazen container, vlees thermometer, en tennisbal kan.
 2. Boor een gat in het deksel van de eerste kruik. De koperen leidingen moet passen het gat. Doe hetzelfde met het onderste deel van de kan.
 3. Boor een gat aan de onderkant van de tweede kruik. De koperen leidingen moeten lopen door het gat.
 4. Snijd de koperen lang genoeg te lopen vanaf de metalen ketel naar de eerste kan.
 5. Snijd een andere koper die van de eerste kruik naar de tweede kan.
 6. Rol de leidingen 7 keer rond de tennisbal kan. Het ene uiteinde moet lang genoeg zijn om vanaf de eerste kruik lopen naar de uitgang van de tweede kruik.
 7. Plaats de rubberen stop in de waterkoker. Plaats het andere uiteinde op het deksel van het eerste kan.
 8. Een gat in de stop met een 19 mm boor.
 9. Vul de eerste kan met een plant en schroef op het deksel.
 10. Een uiteinde van de koperen buis moet worden gelegd in een uiteinde van de eerste kan dan door de fluitketel. Plaats het andere uiteinde door het deksel van de eerste melkkan.
 11. Plaats het lange rechte uiteinde van de gewikkelde koperdraad in de opening aan de onderkant van de eerste kan. Het opgerolde gedeelte van de koper moet worden geplaatst in de tweede melkkan. Voer het andere uiteinde van de koperen pijp uit het boorgat. Leidingen moeten ook bereiken de glazen flacon, omdat het zal houden van de essentiële oliën die je gaat destilleren.
 12. Dicht alle van de openingen met een afdichtmiddel.
 13. Doe ijswater in de tweede kan.
 14. Stel het glas op het eind van de koperen leiding loopt aan de onderzijde van de tweede kan.
 15. Vul de waterkoker met water.
 16. Plaats de waterkoker op het fornuis op hoog vuur.

Als het water kookt, zal de stoom dringen de plant

Als het water kookt, zal de stoom dringen de plant. Op zijn beurt zal de stoom ook vastleggen van de essentiële oliën. Het ijs koelt de stoom en de koperen leidingen door het ijs zal de olie te scheiden van het water.

Met deze geïmproviseerde essentiële olie distilleerder, kunt u opnames maken van essentiële oliën uit planten, zelfs wanneer u thuis bent.