E2a

Hoe kan ik achter schijfremmen te vervangen in een ford mustang

Wanneer moet u de achterste schijfremmen te vervangen in een Ford Mustang, een ding dat je moet overwegen is de noodzaak van een speciaal gereedschap om de zuiger aan te passen. Deze speciale tool heet Achter remklauw Zuiger Richter 206 tot 026. In tegenstelling tot de van een ander type van Ford, het is een noodzaak om deze tool te hebben als het gaat om het vervangen van de achterste schijfremmen in een Mustang. U kunt de aankoop van de voor Achter remklauw zuiger Richter 206 tot 026 op elke Ford dealer. Ga naar de auto-onderdelen-afdeling en zoek naar de genoemde item. Zodra u alle benodigde materialen en je hebt gelezen de volgende procedures, bent u helemaal klaar voor het vervangen van de achterste schijfremmen in een Ford Mustang.

Hier is de complete lijst van de dingen die je nodig hebt voor de vervanging van de achterste schijfremmen: remvloeistof, krik, 2 buitenste achterstoelen remblokken, 2 binnenzakken achter remblokken, voor Achter remklauw Zuiger Adjuster 206 tot 026, regelmatige monteur draad , afgesloten container, 4 lente-clips en momentsleutel.

  • Siphon de helft van de van de remvloeistof en gooi het. Vanuit het reservoir van de hoofdcilinder, sifon helft van de remvloeistof en bevatten in een goedgekeurde gesloten verpakking. Ga naar uw lokale auto-onderdelen winkel en mee te nemen de remvloeistof om goed af te het.
  • Til de Ford Mustang. Gebruik een krik op het verhogen van de Ford Mustang van de grond. Met het oog op de wielen te stijgen, draai de wielmoeren eerst met het gebruik van de momentsleutel.
  • Snijd de aansluiting van de remklauw. Zijn de achterste schijfrem remklauw los en laat het hangen van de carrosserie van het voertuig met draad reguliere monteur. Verwijder de oude veerklemmen. Daarna, verwijder de buitenste achterste remblokken, gevolgd door de binnenste achterste remblokken.
  • Stel de zuiger met de achterste zuiger adjuster 206 tot 026. Draai de zuiger met de klok mee met het gebruik van de achterste zuiger Richter 206 tot 026 om te laten de zuiger goed een tafel te krijgen. Omdat de oude veerklemmen, innerlijke remblokken en buitenste remblokken zijn al verwijderd, vervang ze door de nieuwe items.
  • Breng de specifieke koppel. Geleid door de uitlijning pen die kan worden gevonden op de remblokken, lijn de inkeping en de zuiger. Zijn de achterste schijfrem remklauw gemonteerd. Breng een specifieke koppel van 24 ft pond met behulp van de momentsleutel.
  • Laat de Ford Mustang. Zodra u de plaats van de wielen op de juiste locatie, de Ford Mustang op de grond zakken. U kunt situeren de nieuwe achterste remblokken door middel van snel pompen het rempedaal. Vul het reservoir van de hoofdcilinder met schone remvloeistof.


Met de schijfremmen achter al vervangen

Hoe kan ik achter schijfremmen te vervangen in een ford mustang. Siphon de helft van de van de remvloeistof en gooi het.
Hoe kan ik achter schijfremmen te vervangen in een ford mustang. Siphon de helft van de van de remvloeistof en gooi het.

Met de schijfremmen achter al vervangen, ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Heb een korte proefrit om te controleren of de prestaties van de Ford Mustang, met de vervanging van de achterste schijfremmen, niet in het gedrang komt. Als er zich problemen voordoen, aarzel dan niet om te vragen om de hulp van een professional.