E2a

Hoe kan ik algemene tips voor auto - onderhoud te leren

Het wijzigen van uw olie is iets dat moet worden gedaan om de 3000-5000 mijl. Uw motor houdt van schone olie. En ik zal u door alles wat u moet weten hoe te doen om tijd en geld te besparen door het zelf te doen!

Hoe kan ik algemene tips voor auto - onderhoud te leren. U moet opschrijven de informatie over uw auto of vrachtwagen om ervoor te zorgen dat je de juiste spullen uit de onderdelen winkel.
Hoe kan ik algemene tips voor auto - onderhoud te leren. U moet opschrijven de informatie over uw auto of vrachtwagen om ervoor te zorgen dat je de juiste spullen uit de onderdelen winkel.

  1. First things first. Ga uit van de leuke kleren die je te werken en spelen inch Bereid u voor vuil!
  2. U moet opschrijven de informatie over uw auto of vrachtwagen om ervoor te zorgen dat je de juiste spullen uit de onderdelen winkel. Deze informatie is te vinden aan de rand van de deur van de voorste bestuurder, of onder de motorkap zelf. U moet dit aan de part store, en laat met 1 oliefilter, en 4-8 kwart van olie afhankelijk van de grootte van uw motor.
  3. Vervolgens hebt u een moersleutel. Dit wordt ook wel een verstelbare sleutel. Het zal ervoor zorgen dat u kunt de aftapplug te verwijderen, zonder onnodig te hoeven sorteren sockets. Park in een level plek die de auto zal ondersteunen.
  4. Vervolgens jack-up van uw auto en plaats iets stevigs onder elk wiel om te voorkomen dat valt op je. Dit is HEEL belangrijk. Een auto kan wegen tussen de 1.500 en 5.000 pond.
  5. Volgende krijgen ofwel een 5 gallon emmer, of knip de toppen uit van een paar lege melkpakken. Leg ze onder de auto en schuif je onder de auto met de moersleutel. Op de bodem van de motor is het carter. Dit is waar de olie in de motor zwembaden om overal worden gepompt het nodig is. Kijk op de zijkanten van het oliecarter onderaan een kleine tot middelgrote boutkop. Dit wordt de aftapplug. Plaats je emmer ongeveer 6 centimeter in de voorkant van deze plug voordat u deze verwijdert. De hoeveelheid olie in de motor een stroom enkele centimeters gewicht drukkracht.
  6. Verwijder de aftapplug en wees voorzichtig niet te laten vallen in de emmer. Als u lege gallon kannen, moet u wellicht om het te veranderen voordat de olie wordt gedaan aftappen. Zodra alle olie klaar is met het aftappen, vervang dan de aftapplug en zorg ervoor dat het is echt gezellig, maar niet erg strak en zet de opgebruikt olie in een plaats waar het niet krijgt omgestoten. We willen niet te vervuilen we doen?
  7. Vervolgens is het filter. Dit is gemakkelijk. Als u geen toegang hebt tot een olie sleutel, kunt u gebruik maken van een riem van je broek net zo goed. Draai hem tegen de klok in los te maken. Zorg ervoor dat u een lege kan onder het wanneer u trek hem eraf. Een kleine filter houdt ongeveer een halve liter gebruikte olie. Volledig Giet de oude filter en zet deze met de gebruikte olie. Dit kan allemaal worden genomen om de onderdelen winkel voor recycling.
  8. Open vervolgens een kwart van de nieuwe olie en dompel je vinger erin. Wrijf de nieuwe olie op de pakking van het nieuwe filter. Zorg ervoor dat het is volledig bedekt met de nieuwe olie. Ga nu het nieuwe filter op zijn plaats en draai hem met de klok mee totdat het handvast. Gebruik de riem om het op een andere 1/4-1/2 slag met. Het filter hoeft niet te strak. Te strak zal verpletteren de pakking en afbreuk doen aan de afdichting het is ontworpen om te maken.
  9. Vervolgens giet de nieuwe olie in bovenaan de motor. Er is meestal een palm sized pet met een olie-symbool op het dat kan heel gemakkelijk worden verwijderd met de hand. In enkele gevallen, kan het nodig zijn om de nieuwe olie giet via de peilstok. In dit geval moet u een trechter. U kunt de mode een van een aantal zware constructie papier dat zal lang genoeg duren om de truc te doen. Vervang de olie vuldop en / of peilstok en controleer het oliepeil schoon door de peilstok met een schone papieren handdoek en zet het terug in een paar seconden. Verwijder hem en kijk naar het uiteinde. De volledige lijn is meestal goed gedefinieerd en gemakkelijk te herkennen. Breng het oliepeil voor deze lijn.

Vervolgens is aan de kap te sluiten en een douche te nemen

Vervolgens is aan de kap te sluiten en een douche te nemen. Je bent klaar! u hebt opgeslagen jezelf een beetje geld en leerde een nieuwe truc. De laatste stap is om jezelf een schouderklopje voor een job well done. Yay!