E2a

Hoe kan ik antieke knikkers te identificeren

Zolang tijd heeft zijn manier met de wereld

Zolang de tijd zijn weg met de wereld heeft, zal er altijd zoiets als antiek, kostbare voorwerpen, dat een voorgaand tijdperk van de menselijke samenleving vertegenwoordigen. En zolang er antiek, zal er altijd mensen zijn die weten hoe te waarderen en de zorg voor dergelijke items, verzamelaars die vaak hun hele leven het verzamelen van antiek uit de annalen van de geschiedenis. Deze zeldzame en oude artikelen zijn er in vele verschillende vormen en maten, en een dergelijk type, antiek marmer, is een bewijs van blijvende menselijke waardering van verschillende tradities, zoals de geschiedenis van het verzamelen van knikkers dateert ver terug in de oude Chinese en Egyptische cultuur.

Dit artikel gaat over juiste identificatie van antiek marmer

Hoe kan ik antieke knikkers te identificeren. De eerste en belangrijkste wat je moet onthouden is niet te overweldigen jezelf.
Hoe kan ik antieke knikkers te identificeren. De eerste en belangrijkste wat je moet onthouden is niet te overweldigen jezelf.

Dit artikel gaat over juiste identificatie van antiek marmer, maar voordat u de stap voor stap proces hieronder vermelde, zorg ervoor dat u de eigenaar bent, of bereid zijn om de volgende materialen te kopen: een cirkel sjabloon, een oog loupe, evenals de 'Marble Collectors Handbook 'van Robert S. Block. Ook wordt aanbevolen dat u de ring trays of marmer koffers naar je knikker collectie op te slaan.

  • De eerste en belangrijkste wat je moet onthouden is niet te overweldigen jezelf. Er zijn vele, vele verschillende soorten antiek marmer en is het het beste als je gewoon concentreren op een enkel element. Onderzoek naar de soort die je wilt richten op, of het nu de Duitse knikkers uit de negentiende eeuw, of het antiek die afkomstig zijn van Akron, Ohio. Daarna gewoon je blik op een bepaald type van marmer dat u geïnteresseerd bent in, en ga vanaf daar.
  • Er is een breed scala van gemeenschappen, forums en websites met een schat aan informatie over knikkers. Maak uzelf vertrouwd met alles wat er te weten door te zoeken naar en de toetreding tot de eerder genoemde forums op het internet, het bijwonen van shows (zoals de Orange County Marmer Show) en vermenging met andere marmer verzamelaars.
  • Vergeet niet om grondig te inspecteren antieke knikkers voordat u een aankoop. U kunt meten een antieke marmeren grootte van het gebruik van een cirkel sjabloon, het gebruik ervan samen met uw handboek op patroon, evenals zijn waarde te identificeren door middel van het beoordelingssysteem. Je moet ook inspecteren op krassen, deuken of chips met behulp van een oog loupe want er is geen reden om meer te betalen voor een antieke marmeren met een afgeschreven waarde.
  • Tot slot, slaan de knikkers in een ring lade of marmer koffer om uw collectie en veilig. Kruiken kan een goede manier om de normale knikkers te houden, maar je moet nooit antiek marmer op te slaan op deze manier. U kunt de kwaliteit ook te behouden door het inhuren van een professional voor routine polijsten en repareer indien nodig.


Als u hebt gevolgd al deze eenvoudige stappen en zijn klaar om te investeren tijd en geld te houden op deze respectabele hobby, dan gefeliciteerd, heb je geleerd te identificeren en te verzamelen antiek marmer. Uiteindelijk, zult u in staat om uw collectie uit te breiden en op andere marmer soorten focussen. Snel genoeg, verdien je het respect van collega-marmer verzamelaars overal, en je zult merken dat niet alleen u een zekere voldoening halen uit antieke marmeren verzamelen, maar ook iets anders, iets van onschatbare waarde-van de vriendschappen en obligaties je zelf en ga verder te maken in de marmeren verzamelen gemeenschap.