E2a

Hoe kan ik automatische koplampen aan te passen

Bij het aanpassen van automatische koplampen, hoeft u alleen maar zeer basismaterialen: de ene is een schroevendraaier en een tweede, wat afplakband.

Hoe kan ik automatische koplampen aan te passen. Parkeer uw auto in je garage.
Hoe kan ik automatische koplampen aan te passen. Parkeer uw auto in je garage.

  1. Parkeer uw auto in je garage, met uitzicht op een muur (uw auto moet weg zijn ongeveer 10 tot 25 meter van de muur). Deze aanwijzingen zijn van groot belang (zoals je verderop kunnen lezen): uw auto moet geparkeerd worden direct voor de muur, niet op een schuine hoek, niet op een hellend stuk (moet zeer niveau) en niet te dicht noch te ver . Ook is het wenselijk dat niemand zich binnen de auto, terwijl je aan het doen van de automatische koplamp aanpassen.
  2. Kijk vervolgens naar de schroeven die brengen je koplampen aan uw auto. Deze schroeven zijn meestal een bovenste schroef en een kant schroef, en ze komen beiden met veer bijlagen. Let op waar ze zijn en ga verder met de volgende stap.
  3. Gebruik je afplakband naar de plek op de muur recht voor je auto waar de auto's koplampen zijn te markeren. Met andere woorden, stel je een directe lijn van de twee automatische koplampen aan de muur, en dat is waar je je punten. Markeer ook de verticale middellijn van de koplampen.
  4. Daarna zet u de koplampen het dimlicht instelling. Vergelijk dit werkelijke bundel met de markeringen die u hebt aangebracht op de muur (verwijzingen hieronder). Als je ziet dat de koplampen even wennen nodig hebt, kunt u gebruik maken van uw schroevendraaier om de schroeven aan te passen - als u de bovenste schroef je zou het instellen van de verlichting op hoge of lage (meestal, hoeft u de klok mee om de lichtbundel te verhogen en tegen de klok in om deze te verlagen), terwijl het aanpassen van de kant schroef in staat zou stellen om de bundel aan te passen van rechts naar links.

Hoe zou u weten welke richting de balken moet worden gestreefd naar? Een pointer is dat het dimlicht moet ongeveer twee tot vier centimeter onder je duidelijke horizontale middellijn (dat is, als je herinneren, direct voor de automatische koplampen), en ongeveer twee tot vier centimeter aan de rechterkant van uw geprojecteerde verticale middellijn. Waarom niet rechtstreeks naar het centrum? Omdat automatische koplampen die direct voorwaarts slaan zou blind tegemoetkomende voertuigen. Wat je nodig hebt als bestuurder zou zijn om de weg te zien direct voor je, vandaar de onderbalk van de automatische koplampen.

Het is ten zeerste aanbevolen dat u deze automatische koplamp passen terwijl het donker is, zodat u gemakkelijk kon zien waar de lichtstralen vallen. Nogmaals, bedenk dan dat het van cruciaal belang is dat u uw auto parkeren in een niveau gebied, zodat je de huidige regel van uw auto balk te zien.

Vergeet niet

Kijk vervolgens naar de schroeven die brengen je koplampen aan uw auto. Gebruik je afplakband naar de plek op de muur recht voor je auto waar de auto's koplampen zijn te markeren.
Kijk vervolgens naar de schroeven die brengen je koplampen aan uw auto. Gebruik je afplakband naar de plek op de muur recht voor je auto waar de auto's koplampen zijn te markeren.

Vergeet niet, zou de resultaten van uw auto koplamp zijn ook afhankelijk van het merk en model van uw auto. Voordat er iets anders, vergeet niet om uw handleiding te controleren of de fabrikant adviseert een andere manier om het aanpassen van uw auto koplampen. Maar de bovenstaande instructies zou moeten werken voor typische automodellen.

Ook in geval van twijfel, is het altijd het veiligst om een ​​automonteur in te huren om het werk voor u doen. Je kon van hem leren hoe u de automatische koplamp afstelling te doen, zodat je het kon doen voor jezelf de volgende keer. Veel succes!