E2a

Hoe kan ik beter gas kilometers te krijgen en geld te besparen

Het bezitten en onderhouden van een auto kost geld

Het bezitten en onderhouden van een auto kost geld. Als u wilt een aantal ernstige geld besparen, moet je zuiniger zijn. Duizenden dollars worden verspild elk jaar door mensen die niet proberen om manieren om gas te besparen maximaliseren.

Hoe kan ik beter gas kilometers te krijgen en geld te besparen. Hier krijg je een zuinige auto.
Hoe kan ik beter gas kilometers te krijgen en geld te besparen. Hier krijg je een zuinige auto.

Hier is hoe te beter gas kilometers te krijgen en geld te besparen.

  • Hier krijg je een zuinige auto. Als u wilt dat om grote gas kilometers te krijgen, zich te ontdoen van uw gas vreetzak. Sportauto's, pick-up trucks, monster SUV's en minibusjes krijgen niet dezelfde benzineverbruik dat een compacte auto doet. Tenzij je een F1 racer, hoeft u niet echt alle prestatieverhogende functies van uw motor. Als je echt wilt om grote gas kilometers te krijgen, over te schakelen naar een hybride voertuig, zoals de Prius. Meer autofabrikanten verkopen meer hybride modellen als gevolg van de toegenomen vraag. Uw gasverbruik kickt alleen in zodra je meer dan 40 mijl, dus de stad rijden of stationair in het verkeer zal gebruik maken van energie uit de accu in plaats van je benzine.
  • Weg met de rommel in je kofferbak. Hoe meer spullen die je hebt in je auto, hoe meer sleep je hebt. Heb je echt nodig om rond te rijden met de kinderwagen van uw kind, zelfs als hij niet in de auto met je? Stel uw golfclubs moeten worden in de kofferbak van je auto de hele tijd? Als u niet nodig dat imperiaal, niet de moeite om het te kopen. Tenzij u woont in uw auto, is er geen reden om zo veel spullen in de auto te hebben. De lichtere uw lading, hoe meer brandstof efficiënter u zult zijn.
  • Zorg ervoor dat uw auto is voorzien van een vaste tune up. Als uw auto is goed en regelmatig onderhouden, verbetert u de prestaties en brandstofverbruik van uw voertuig. Wanneer u een auto tune opstaan, hebben de vier bij vier wiel uitlijning gecontroleerd, evenals de bougies van uw auto. Sommigen geloven dat als je je luchtfilter te vervangen door een schone, kunt u uw gas kilometers te verbeteren. Uw monteur moet ook controleren of er geen vacuüm lekken en andere potentiële problemen die kunnen leiden tot de brandstofefficiëntie van de auto te worden aangetast.
  • Controleer de lucht in uw banden. Als je rond rijden met een te lage bandenspanning, vergroot u uw gasverbruik. Als uw banden onder-opgeblazen door zo weinig als 10 psi, kunt u verliezen tot een mijl per gallon van gas. Ook, zorg ervoor dat je banden te kopen met een lage rolweerstand (dit betekent minder weerstand voor u) verder te verbeteren uw gas kilometers. Controleer consument en auto tijdschriften om de rolweerstand ratings van autobanden te krijgen.
  • Ga gemakkelijk op het gaspedaal. De meest dramatische manier kun je beter gas kilometers te krijgen bij het gebruik van uw voertuig is om je kilometerteller te houden op onder de 55 mijl per uur. Voor elke tien mijl uw go meer dan 55 mijl, verlaagt u uw brandstofverbruik met maar liefst vijf mijl per gallon.
  • Vermijd abrupte stops en versnellingen. Rijd soepel en je zult merken dat uw auto zal gas efficiënter te gebruiken. Rijden als je niet kunt beslissen of stap je op het gas-of het rempedaal wordt grote schade aanrichten op brandstof van uw auto efficiëntie.


Ten slotte kunt u laten schieten hoog octaan brandstof

Ten slotte kunt u laten schieten hoog octaan brandstof, tenzij je rijdt een high performance auto. Ook, als je gaat, zorg ervoor dat uw boodschappen te consolideren zodat je niet uit en over de hele tijd. Door bewust van hoe u uw voertuig, zult u in staat zijn om honderden euro's besparen.