E2a

Hoe kan ik bladmuziek lezen

Leren muziek merkt om te spelen piano, gitaar, alle instrumenten

Leren bladmuziek lezen kan ontmoedigend lijken voor sommige mensen, vooral degenen zonder voorafgaande muzikale achtergrond. Bladmuziek bevat zijn eigen kleine taal gedocumenteerd op papier. De sleutel is het vinden van een manier om de code te kraken, muziek lezen, en in staat zijn om te spelen of te zingen op de toonhoogte van elke noot.

Als u wilt leren hoe om muziek te lezen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het volgende artikel bevat een gids die zal je leren hoe je bladmuziek en lijsten middelen die u kunt gebruiken om meer over muziek te leren, in het algemeen te lezen.

Hoe kan ik bladmuziek lezen. Leer muziek lezen in een avond.
Hoe kan ik bladmuziek lezen. Leer muziek lezen in een avond.

Als u meer wilt weten - en in een nacht, niet minder - hier is een aanbeveling: Leer muziek lezen in een avond. Wie wil er niet instant bevrediging? Als u liever video muzieklessen, die kunnen zeer nuttig zijn bij het ​​leren om muziek te lezen, adviseer ik sterk Music Master Pro.

 1. De structuur van bladmuziek. Bladmuziek is ingesteld met een specifieke structuur. Het personeel van de bladmuziek bestaat uit alles wat u nodig om te kunnen om muziek te lezen. Afhankelijk van een aantal factoren, zal het personeel u precies vertellen welke noten u moet spelen. Het eerste wat je hoeft te doen is in staat om de medewerkers te identificeren.
  • Wat is het personeel? Het personeel is een set van vijf lijnen en vier spaties. Elke ruimte en lijn heeft de naam van een notitie. Op het personeel vindt u notities, een maatsoort, een sleutel teken, een toonsoort, en diverse markeringen die het tempo en de toonhoogte van elke noot zal beïnvloeden. Al deze dingen werken samen om de muziek die wordt gespeeld of gezongen te creëren.
  • Wat zijn sleutels en waarom gebruiken we ze op basis van welk instrument je speelt? - Piano, gitaar (akoestisch of bas), viool, trombone, noem maar op - of welke voice u zingt (tenor, bas, alt, sopraan, enz. ) uw muziek zal worden geschreven in een van de twee sleutels (g-sleutel en bassleutel). Deze sleutels worden gebruikt om u te laten weten wat octaaf u de noten spelen in, en wat noten worden gespeeld.
   • De g-sleutel - De g-sleutel wordt gebruikt voor de meeste muzikale geluiden waaronder sopraan, mezzo-sopraan, alt, tenor en. Het wordt ook gebruikt voor de hogere toon instrumenten zoals de alt klarinet, de B-Flat klarinet, fluit, hobo, viool en trompet. De g-sleutel kunnen worden opgeslagen door de volgende afkortingen.

    Lijnen - E zeer G oede B oy D oes F ine

    Spaces - FACE

   • De bassleutel - De bassleutel wordt gebruikt voor de bas en bariton stem en lagere instrumenten zoals de tuba, trombone en sousafoon. De bassleutel is ontstaan ​​omdat de notities voor deze lagere instrumenten zou zo laag zijn onder de G-sleutel personeel het zou heel moeilijk zijn om muziek die was makkelijk voor spelers om lezen en schrijven.

    De bassleutel notities kunnen worden opgeslagen door:

    Lines - G oede B oys D o F ine A ltijd

    Spaces - A lle C ows E bij G Rass

  • De toonsoort: Sommige noten zijn plat, sommige zijn natuurlijk, en sommige zijn scherp. Welke noten zijn scherp, zal plat, of natuurlijke ofwel naast individuele noten zijn gemerkt als ze worden gespeeld als zodanig een of twee keer door een stuk of in iets genaamd de toonsoort als ze worden gespeeld als zodanig gedurende het hele stuk.
  • De toonsoort ligt direct rechts van de sleutelteken. Welke noten zijn hogere of lagere afhankelijk van schalen en toetsen. Om meer te leren over de verschillende toonsoorten kunt u kijken op de volgende website: http://cnx.org/content/m10881/latest/

 2. De maatsoort: Aan het begin van het personeel, er is een symbool van de selectieve, of een fractie. Dit vertelt hoeveel noten per maatregel zal worden gespeeld. Het personeel is opgedeeld in maatregelen. Elke maatregel wordt gescheiden door een verticale lijn. De standaard toonsoort is 4/4 maat. Het wordt meestal aangegeven door een grote zwarte C.
 3. Andere veel voorkomende maatsoorten zijn 2/2 maat (cut tijd), 2/4 tijd, 3/4 tijd, en 6/8 maat. De maatsoort is geschreven na de toonsoort, maar voordat noten op het personeel.

  Leren muziek merkt om te spelen piano, gitaar, alle instrumenten. De structuur van bladmuziek.
  Leren muziek merkt om te spelen piano, gitaar, alle instrumenten. De structuur van bladmuziek.

 4. Notities, notities en meer noten. De fundamentele structuur van elke toonhoogte wordt aangegeven met een muzieknoot. Er zijn tal van dingen die je moet weten over een notitie voordat je kunt spelen of zingen muziek. De meest voorkomende dingen die je moet weten is hoe lang vast te houden elke noot, of de notitie scherpe, natuurlijke, of plat, en wat de naam van elke noot is zodat het kan worden afgespeeld.
  • Naam die noot: Notes hebben een brief naam van AG. Zodra een noot krijgt G, begint opnieuw op A. Toelichting van A naar A, B B, C tot C, enz. geven een octaaf. Octaven kan omhoog of omlaag, en de standaard zanger heeft tussen de twee en vier octaven hun stem kunnen comfortabel zingen.
  • Houd de noot zo lang als je kunt! Het zou moeilijk zijn voor een orkest om samen te musiceren als ze niet weten hoe lang elke noot vast te houden. Elk instrument zou afgaan op hun eigen beat of melodie, en niets zou goed bij elkaar komen. Dit is waarom het zo belangrijk is dat u weet wat elke noot eruit ziet en hoe lang je wordt verondersteld om de notitie op basis van hoe ze eruit zien te houden.
  • Hele noten, halve noten, kwartnoten en komen vaak voor in bladmuziek. Er zijn andere types van noten maar deze komen minder vaak voor. De noten werken samen met de maatsoort te bepalen hoeveel slagen per maatregel moet worden gehouden. De standaard hold voor elke noot is geschreven met de maatsoort van 4/4 in het achterhoofd. Echter, naarmate de tijd handtekeningen verandering, hoe lang houdt u de noot zal veranderen, als goed.

 5. Al die grappige symbolen. Er zijn veel verschillende symbolen in bladmuziek. Elk symbool is belangrijk. Op basis van wat symbool dat u op zoek bent naar die u nodig heeft om notities of het muziekstuk te spelen in het algemeen sneller of langzamer, bars moet worden herhaald, noten moeten worden gehouden, of de muziek moet luider of stiller.
  • Tempowisselingen. De veranderingen in tempo worden aangegeven met een symbool voor een Italiaans woord. Hier is een lijst en foto's van de verschillende tempowisselingen muziek te ervaren kan: http://www.music.vt.edu/musicdictionary/appendix/tempo/tempo2.html
  • Volumeveranderingen. Veranderingen in het volume helpen om de stemming van het stuk te verbeteren. Niet elk stukje muziek wordt gezongen of gespeeld zo hard als de persoon kan zingen. Veranderingen in het volume helpen om de muziek leuker en dramatische dus werken zijn niet stagneren van toon te maken. Hier is een lijst van de volgende volume-veranderingen, alsmede foto's van hun symbolen: http://www.music.vt.edu/musicdictionary/appendix/dynamics/dynamics.html
  • Andere symbolen - Er zijn vele andere symbolen, zoals grepen, stropdassen, crescendo merken, herhalingen, rust, en nog veel meer. Afhankelijk van hoe lang je gestudeerd hebt muziek die je wel of niet weten wat deze symbolen betekenen.
  • Bekijk Virginia Tech muziek woordenboek voor een uitleg van alle termen en symbolen die nodig zijn om te weten of u van plan bent bladmuziek lezen: http://www.music.vt.edu/musicdictionary/

 6. Piano's doen de dingen anders. Piano's zijn uniek in het feit dat ze een van de weinige instrumenten die zowel de G-sleutel en de bassleutel te gebruiken op hetzelfde moment. Terwijl een klarinettist alleen moet de G-sleutel kennen om te spelen en een bas alleen moet de bassleutel weet te zingen, pianisten moeten weten allebei dat als ze willen piano te leren en uitblinken in hun vak.
 7. De linkerhand van de pianist wordt gebruikt om de noten te spelen op de bassleutel van piano bladmuziek. De rechterhand van een pianist wordt gebruikt om de noten te spelen op de G-sleutel van de piano bladmuziek. Een van de moeilijkste onderdelen van het spelen van de piano is het leren om zowel clefs lezen en spelen op hetzelfde exacte tijd, omdat pianomuziek is geschreven in een zodanige wijze dat beide handen gebruikt worden om te spelen op hetzelfde moment. Dit duurt een beetje oefening tot een pianist kan echt onder de knie krijgen van het.

 8. Leer van een professionele - Neem muzieklessen Wilt u een zanger of muzikant te worden, kunt u ervoor kiezen om te leren hoe bladmuziek lezen van een professional.. Solid muziek onderwijs is bijzonder nuttig om te leren gitaar, piano, hobo, viool of een instrument te bespelen. Een professionele is opgeleid om het punt waar het een tweede natuur is om muziek te lezen, en al de verschillende instrumenten markeringen die worden vermeld in de muziek.
 9. Er zijn veel verschillende plaatsen die u kunt nemen muzieklessen. Uw lokale hogeschool of universiteit moet in staat zijn om niet-student muziekonderwijs aan te bieden aan degenen die bereid zijn ervoor te betalen. Meestal zijn deze muzieklessen kosten omhoog van 15€ per half uur les. U kunt ook iemand in uw omgeving die geïnteresseerd is in het geven van je lessen tegen een lager tarief.

  : Om een muzikale professional in uw omgeving kunt u kijken op vinden http://www.musicstaff.com

 10. Studie op uw eigen. Het internet heeft u de mogelijkheid om te leren hoe bladmuziek lezen op uw eigen. Veel online muziek sites en muziek software programma's gaan meer in de diepte dan dit artikel heeft. Het duurt muzikanten jaren om te leren alles wat ze moeten weten over bladmuziek en zelfs dan is het een constant evoluerend proces.

  Als je serieus bent over het leren hoe om muziek te lezen en te spelen het instrument van uw keuze, check out de volgende muziek sites:


Leren hoe je bladmuziek lezen moet leuk zijn. Het is echter ook vereist veel hard werk en toewijding. Niemand zei te leren spelen piano is gemakkelijk of het leren gitaar akkoorden is een fluitje van een cent. Het vereist dat alle geduld en oefening. Echter, met de juiste motivatie, zal het de moeite waard en je zult snel spelen, zingen, of zelfs leren bladmuziek van je eigen componeren.