E2a

Hoe kan ik bollywood gossip vinden

Bollywood is maar een deel van de filmindustrie in India

Bollywood is maar een deel van de filmindustrie in India. De filmindustrie in India is zo groot dat Bollywood slechts een divisie zij de grootste divisie, van het hele bedrijf vertegenwoordigt. Het woord Bollywood is eigenlijk een verzonnen naam ontleend aan de vroegere naam van India, dat is Bombay en Hollywood van de Europese films industrie. Veel Bollywood-acteurs hebben het geluk om de entertainment wereld binnen te dringen in Hollywood. Tot nu toe heeft Bollywood vastgehouden aan een significant verband met Europese filmmakers. In feite is de Oscar geprezen en Hollywood geproduceerd Hindi film "Slumdog Millionaire" gebruik gemaakt van film persoonlijkheden uit Bollywood, alsmede ruwe talenten uit de straten van India.

Nu is de vraag is, hoe toegankelijk is heet Bollywood roddels in entertainment nieuws? Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen:

Hoe kan ik bollywood gossip vinden. Zoek indiase entertainment magazines online.
Hoe kan ik bollywood gossip vinden. Zoek indiase entertainment magazines online.

  1. Zoek Indiase entertainment magazines online. Abonneren op hun feeds, zodat u regelmatig e-mails van hot nieuws over uw favoriete Bollywood sterren. Of, kunt u ervoor kiezen om kopieën van deze entertainment magazines recht geleverd aan uw huis te hebben. Het enige wat u hoeft te doen is betalen de verzendkosten.
  2. Bekijk nieuws op de televisie. E! Kanaal, hoewel puur catering aan Hollywood nieuws, ook over sneetjes Bollywood roddels in het bijzonder op de grote sterren als Aishwarya Rai en onlangs Slumdog Millionaire sterren Dev Patel en Freida Quinto.
  3. Bezoek Indiase beroemdheid websites, die zijn vrij talrijk op het internet. U kunt inloggen op Of u zoeken naar Indiase films online, zodat u kunt een wrijven met de meest recente Indiase films te krijgen.
  4. Abonneren op Indiase kabeltelevisie. Indiërs vormen een aanzienlijk deel van de Europese bevolking in de Europese vandaar Indiase kabel-televisie wordt ter beschikking gesteld via abonnement. Maak je geen zorgen over het gebruik van Hindoe-taal, omdat veel Indiase tv-programma's worden gedaan in het Engels. Zo niet, zijn er ondertitels die je kunt vertrouwen.
  5. Zoeken naar websites van Bollywood sterren op het internet. U kunt ook lezen Indiase showbizz blogs waar Je kunt een reactie of vragen over uw favoriete Bollywood-acteurs.
  6. Ga naar Indiase winkels in uw omgeving waar u een goede kans op het vinden kranten en tijdschriften die updates bevatten over Bollywood gebeurtenissen. U kunt vriendschap sluit met de opslaghouder of verkoop dames, zodat ze je kunnen helpen in je zoektocht. Uit deze bronnen, zult u de meeste kans krijgen een voorsprong op een aantal sappige nieuws stukjes over Bollywood.
  7. Woon Indiase shows, musicals, festivals, feesten en andere evenementen in uw plaats. Hoogst waarschijnlijk zal Bollywood sterren sieren deze gelegenheden als gast artiesten. Je zal een vulling niet alleen van Bollywood roddels en entertainment, zal je naar Bollywood sterren te zien in persoon.
  8. Betuttelen Bollywood producten zoals cd's, dvd's en films. Op deze manier heeft u een gemakkelijke toegang tot Bollywood wijnstok.

Als u in een aantal ernstige onderzoek naar Bollywood nieuws, laten we zeggen dat u het gebruikt voor je scriptie proefschrift of voorwerpen die bestemd zijn voor publicatie, kan je verdiepen op een studie van het Hindi cultuur studie als een begin. Als je door je onderzoek, kan meer informatie over de Bollywood cultuur voor je open.