E2a

Hoe kan ik de achterkant van een foto af te ronden

Foto's zijn meer dan duizend woorden, zeggen ze

Foto's zijn meer dan duizend woorden, of zo zeggen ze. Ze kunnen bevatten snapshots van de meest memorabele momenten van de menselijke geschiedenis, de bezienswaardigheden van de signaal verandering in tijdlijn onze race's. Ze kunnen ook houden binnen hun vier muren van de kleinste en stilste momenten in ons alledaagse leven. Het is geen twijfel dat hun waarde meer dan je ooit zou kunnen voorstellen overschrijdt. En wanneer een foto wordt iets zo belangrijk dat het moet worden geplaatst ergens mensen het kunnen zien, we inlijsten.

Hoe kan ik de achterkant van een foto af te ronden. Voorbereiden van de rug.
Hoe kan ik de achterkant van een foto af te ronden. Voorbereiden van de rug.

Inlijsten een foto kunt u een bevroren moment omsluiten en dat het veilig tegen de schadelijke effecten van het milieu te houden. Achter de stevige glazen de foto nog te zien en tegelijkertijd houden voor een goede lange tijd. Het is veilig in de behuizing. Echter, voordat je kunt hem op het display, kunt u nog steeds de achterkant van de foto af te ronden. Hier is hoe:

Voorbereiden van de rug

Voorbereiden van de rug. U wilt beginnen met het toevoegen van buffers aan de achterkant van uw fotolijst. Buffers zijn kleine objecten die u toevoegt aan de achterkant om de fotolijst niet aan waar je maar wilt op te hangen. Plaats van vasthouden aan de muur, zal het licht kan ontsnappen van de muur. Dit is belangrijk omdat het de foto om vrij vocht dat sijpelt in de wand en voorkomt de opbouw van schimmels. Vergeet niet om dit gebied schoon te maken van tijd tot tijd van stof en spinnenwebben.

Hangers

Hangers. Nu wil je een draad hechten aan de achterkant van je frame en dat gebruiken als een hanger. Je hebt een meetlint en een marker eerst. Meet een derde van een weg naar beneden vanaf de bovenkant van het frame. Markeer die plek. Doe hetzelfde aan de andere kant. Deze afstand zal adequate ondersteuning van het frame als het hangt aan de muur. Maak nu twee gaten, waar u kunt invoegen twee schroeven. Scherpe, sterke puntig voorwerp zal het werk doen. Zodra u beide gaten, rijden in de schroeven. Zorg ervoor dat uw gat niet te diep of te ondiep. Nu goed bevestig de draad aan op de schroeven. Zorg ervoor dat het goed vast zit. De lengte van de draad moet iets meer dan de breedte van het frame. De draad moet stevig genoeg zijn om te ondersteunen uw gehele frame dus wees voorzichtig opknoping dit de eerste keer.

Eindcontrole. Voordat opknoping het frame aan de muur, veeg de achterkant van stof. Wit of enige andere licht gekleurde muren zal vies als je dat niet. Test de draad hanger als het goed is bevestigd aan de koppen van de schroeven en de schroeven worden gegraven in het frame. De sterkte van de draad door vast te houden in het midden een paar seconden om te zien of het toont tekenen van breken.

De achterkant van uw fotolijst is net zo belangrijk als de voorkant. Afwerking het goed zorgt ervoor dat u geen problemen hebben het zetten van uw foto op het display.