E2a

Hoe kan ik de kleur blauw van kleur therapie

Kleur therapie is de praktijk van het opnemen van een specifieke kleur in je dagelijks leven. Mensen die dit doen geloven dat een bepaalde kleur kan een aantal bijzondere kenmerken, zoals vrede en rust voor blauw, passie en energie voor rood te brengen. Als u meer geïnteresseerd in het aantrekken van vibes van ontspanning, opluchting en rust, dan is het kiezen blauw aan uw belangrijkste kleur is perfect voor je. U kunt opnemen deze kleur in uw huis, kantoor, kleding en zelfs voedsel. Als dit u interesseert, net onder lezen op de items over hoe u kunt uitvoeren van uw plannen waar u ook gaat.

Hoe kan ik de kleur blauw van kleur therapie. Materialen die je nodig hebt.
Hoe kan ik de kleur blauw van kleur therapie. Materialen die je nodig hebt.

 • Materialen die je nodig hebt:
  • Blauw linnen
  • Blauw cellofaan
  • Blauwe kleurstof
  • Transparante glazen flessen
  • Turquoise of blauw sieraden
 • Eten en drinken blauw. Éen van de meer ongebruikelijke manieren van het opnemen van blauw in je leven is door het eten en drinken blauwe producten. Dit betekent consumeren meer van bosbessen, blauwe maïs en blauwe pruimen. Terwijl de meeste van deze zijn geschikt voor het dessert (denk bosbessen cheesecakes), kan blauwe maïs een nietje in het bijzonder als u in TexMex eten aangezien blauwe maïs tortilla's zijn uitstekend te hebben. Het drinken van blauw betekent ook het toevoegen van een scheutje van kleurstoffen in uw water of zelfs het maken van blauwe limonade. Een uitstekende drank is blauw curacao gemengd met citroen soda.
 • Zien blauw in uw huis. Tint je licht door het toevoegen van een aantal blauwe cellofaan papier op uw lichtbronnen. Uw ramen kunnen een vleugje blauw ook lenen aan uw keuken door steken een paar blauwe cellofaan op de ruiten. U kunt een aantal gekleurde water ook plaats op helder glas flessen en plaats ze op uw vensterbank. Wanneer de zon de flessen raakt, zal de getinte water kleuren het zonlicht dat er doorheen gaat.
 • Met behulp van de blauwe kleur filter op foto's. Als u een liefhebber bent van het weergeven van foto's in uw huis, post verwerken de foto's een beetje door het toevoegen van een vleugje van de blauwe filter die vooraf is gedefinieerd in de meeste beeldverwerking toepassingen. Dit zal uw foto's er een beetje blauwig, lenen het een vintage gevoel.
 • Het dragen van blauwe overal. Start de aankoop van turquoise accessoires en nemen blauw in uw riem, tassen, broeken, haar accessoires, horloges, pennen en dergelijke. Voeg wat blauwe tint in uw kleding door het hebben van een blauwe innerlijke shirt of zelfs blauw ondergoed, een blauwe stropdas of blauw getinte bril.
 • Decoreren in blauw rond uw kantoor en thuis. Voeg wat blauwe kaarsen aan uw huis of zelfs kopen jezelf een hoop blauwe hortensia's die kunnen worden vervangen op een wekelijkse basis. Doe wat blauwachtig fotografie, gebruik witte schotels met blauwe china patronen en investeren in een aantal blauwe linnen items zoals dekens, kussenslopen, placemats en servetten. Omdat blauw is een universele kleur, hoeft u niet om te matchen als de seizoenen komen en gaan.


Nu je een idee over hoe je meer blauw in je leven hebt, moet u ook de kwaliteit die het je brengt oefenen. Braaklegging 15 minuten per dag alleen voor enkele rustige tijd alleen in je kamer terwijl je het licht een blauwe vanille kaars.