E2a

Hoe kan ik de mijne voor kopererts op World of Warcraft

Je hoeft niet naar een krijger te zijn om in de World of Warcraft

Je hoeft niet om een ​​krijger te worden in de World of Warcraft. Speel de veiliger kant doordat een mijnwerker. Dit kan een zeer lucratief beroep in de online wereld. Je zult maken van geld uit de mineralen en dingen die je kunt maken met deze. Mining skill is meestal gerelateerd aan technische vaardigheden, juweel knutselen en smeden. Maar net als vele andere personages in World of Warcraft, die een mijnwerker is een uitdaging. Bewijs dat je een waardige mijnwerker door mijnbouw voor kopererts, dat is een van de makkelijkste mineralen te vinden. Laat je leiden door de volgende stappen te volgen:

Hoe kan ik de mijne voor kopererts op world of warcraft. Train om een mijnwerker te zijn.
Hoe kan ik de mijne voor kopererts op world of warcraft. Train om een mijnwerker te zijn.

  • Train om een mijnwerker te zijn. Er zijn veel trainers om uit te kiezen op verschillende locaties. Dulvi van Azure Watch, Yarr Hammerstone van Oost-Einde van Kharanos, Makaru van Valley of Honor, en Krugosh van Thrallmar zijn slechts enkele van uw vele opties. Tijdens de training wordt u vertrouwd gemaakt met de twee extra vaardigheden voor de mijnbouw, die het Zoeken Minerale en smelten. Het zoeken Mineral is een radar-achtig vaardigheid die zal u waarschuwen in geval van een ertslaag is in de buurt. Smelten is een vaardigheid voor het omzetten van de gevonden mineralen in bruikbare metalen zoals zwaarden en Jewelries.
  • Koop een mining pick. Algemene goederen verkopers bieden Mining Picks. Dit is de eenvoudigste manier om een ​​Mining Pick krijgen. U kunt ook dit van een monster na het vechten met het. Veilinghuizen bieden Mining Picks, ook, maar deze zijn meestal duurder en zal veel tijd kosten. Als je geluk hebt, kun je de handel een van uw bezittingen met Mining een andere speler's Pick.
  • Draai de vondst mineraal op. Kijk voor het zoeken pictogram, die in de buurt van de mini-map. Scroll naar beneden tot je de 'mineralen te vinden. " Een andere manier is door het openen van de spreukenboek en vervolgens te klikken op de "Zoek Minerals." Eenmaal geactiveerd, zal de mini-map verschijnen gele munten, die mineralen vertegenwoordigen.
  • Zoek een aantal kopererts. Loop rond totdat de mini-map verschijnt gele munten. Plaats uw cursor over een gele munt. Een tag wordt weergegeven, vertellen over de gele munt. Je hebt geluk als dat munt is een kopererts. Maak je geen zorgen over het vinden van kopererts, omdat dit de gemakkelijkste mineralen te vinden. Ze zijn meestal buiten de newbie zones. Een beetje rondkijken en je kunt deze bijna overal te vinden. U kunt uw zoekopdracht ook starten vanuit gebieden die worden beschouwd als rijk aan koper afzettingen zoals de Lock Modan, Ellwynn Bos, Durotar, en Dun Morogh.
  • Mine de kopererts. Ga de mijne het kopererts's. Klik met de rechtermuisknop op de erts en de mijnwerker zal automatisch de mijne het erts voor u. De mijnbouw pick zal hier niet nodig zijn. Eenmaal gewonnen, zal een mijn doos pop-up. Klik met de rechtermuisknop op het kopererts die u wilt bewaren in.


Kopererts is een beginners minerale

Kopererts is een beginners mineraal. Daag jezelf uit te vinden een hoger niveau ertsen volgende keer als tinerts, ijzererts, en mithril erts. Voor nu, het is al een goede praktijk die je hebt koper ertsen gevonden. Probeer smelten de koper ertsen, ook. Het is tijd om de Smelting vaardigheid te gebruiken nadat u hebt gebruikt zoeken Mineral vaardigheid.