E2a

Hoe kan ik de veren te vervangen in een pontiac grand am

De veren van de Pontiac Grand Am deel van strut de auto assemblage, die dient om de auto staat te stellen de grip stevig en waardoor de passagiers biedt een vlotte, gemakkelijke rit. Als u de veren vervangen, weten wel dat deze procedure kan vrij ingewikkeld zijn en het kan best zijn, vooral als je niet genoeg ervaring met herstelwerkzaamheden aan auto's hebben, als u het huren van een professional voor deze job. Echter, als je het gevoel de uitdaging aan, hier zijn de basisstappen voor het vervangen van de veren in uw Pontiac Grand Am:

 • Weet wanneer je moet de veren te vervangen. Je hebt de veren in uw Pontiac Grand Am vervangen als een reguliere onderhoudsprocedure voor uw auto (het is aanbevolen dat u dit doet na ongeveer 60.000 mijl).

  Andere manieren om te vertellen dat je kan nodig zijn om de veren, of zelfs de eigenlijke vervangen strut montage hebben, is wanneer u merkt dat uw rit krijgt springkasteel en ongemakkelijk, en wanneer het lijkt erop dat uw auto achterwielen lijken te stuiteren van de grond een beetje wanneer u rem.

 • P urchase schroefveren die compatibel zijn met uw Pontiac Grand Am Springs zijn gemaakt om niet alleen automodellen aanpassen maar de jaren dat ze werden vervaardigd:. Ervoor te zorgen dat degene die je aanschaft overeen met merk van uw auto en het model.
 • . Bereid de materialen Naast de schroefveren, zult u ook het volgende nodig: vloer-aansluiting en steunpoot, strut compressor, dopsleutel, stopcontacten, ringsleutel, verstelbare moersleutel, lug moersleutel, momentsleutel, en een veiligheidsbril. U zult ook moeten uitlijning hengels J-34013-27.
 • Open de motorkap van de auto. U moet de veerpoot aan de binnenzijde te vinden. Kijk uit voor de omvangrijke ronde buis, dat de veerpoot assembly houdt. Deze volumineuze ronde buizen zal zijn op zowel de meest linkse en meest rechtse hoeken van de auto. Dit zijn de zogenaamde de veerpoot torens, en ze houden een deel van de strut vergadering, het andere deel zal naar beneden gaan naar de fusees van de wielen van de auto. U moet verwijderen van de bouten van de veerpoot torens na het verwijderen van de schroeven aan de stuurgroep van het wiel knokkel (zie volgende stappen).
 • Krik het voertuig met de vloer jack en jack staat.
 • Verwijder de voorwielen van de auto. U zult dan in staat zijn om toegang tot de fusee assemblage hebben. Verwijder de bouten aan de zijkant van de fusee met een momentsleutel. Zodra u de bouten te verwijderen uit de veerpoot torens, ten slotte, neem de veerpoot assembly. Op dit punt kunt u de hele veerpoot assembly te brengen tot een professionele, zodat ze zelf kunnen vervangen van de veren; weet wel dat het vervangen van veren zelf zouden kunnen letsel veroorzaken als ze niet goed uitgevoerd. Als u nog steeds besluiten om dit probleem op te lossen zelf, lees dan verder.
 • Monteer een bankschroef op een vaste ondergrond, zoals een tafel. Vervolgens wordt de strut vast te zetten aan deze bankschroef, en zorg ervoor dat deze in een verticale positie.
 • Verwijder de stang montage van de klep-as moer veerkap. Je zal een stopcontact en een moersleutel voor dit doel nodig. Zorg ervoor dat u de veer terwijl het doen van deze stap. Nogmaals, als je dit niet goed loopt u het risico zelfbeschadiging, dus wees heel voorzichtig! U moet de druk op de veren of ze kunnen worden vrijgelaten uit de veerpoot assembly met potentieel gevaarlijke resultaten.
 • Installeer de uitlijning staaf door middel van de lente de veerpoot assembly's cap. Terwijl u dit doet, moet u de veerpoot te comprimeren tot ongeveer de helft van zijn oorspronkelijke hoogte. Zodra de uitlijning stang is door de strut montage, zal het u helpen verwijderen van de componenten, met name de schroefveren. Inspecteer elk van de componenten op slijtage.
 • Installeer de nieuwe lente. Je monteer de veerpoten uit met de nieuwe onderdelen door opnieuw monteren in de compressor. Draai de strut mount. Vervang hem in de auto.


Hoe kan ik de veren te vervangen in een pontiac grand am. Weet wanneer je moet de veren te vervangen.
Hoe kan ik de veren te vervangen in een pontiac grand am. Weet wanneer je moet de veren te vervangen.

Vergeet niet, is deze taak matig uitdagend dus je zou moeten er zeker van zijn dat u enige ervaring met auto-reparatie voordat u aan boord voor deze. Veel succes!