E2a

Hoe kan ik een armatuur voor beeldhouwen klei maken

In beeldhouwen klei, een armatuur is zeer belangrijk

In beeldhouwen klei, een armatuur is erg belangrijk. Het zal dienen als de basis en kader voor uw beeld, of u nu klei of gips gebruikt. Het is vooral belangrijk voor het maken van grote beelden, omdat het dient als een sterke base die resistent is tegen breuk. Nog een andere betekenis van het hebben van een armatuur is dat het zal u toelaten om minder kleimateriaal tijdens het beeldhouwen proces te gebruiken. Met dat gezegd zijnde, wat zijn de stappen voor het maken van een anker?

  • Begin met het hoofd, naar beneden naar het hoofdgedeelte. Begin het creëren van het anker van het hoofd van uw geplande beeldhouwkunst, naar beneden het hoofdgedeelte. Zodra u al het belangrijkste orgaan, blijven vertakken van hier naar de ledematen en andere delen te vormen.

    Denk eraan dat, aangezien het anker is gewoon het kader van de sculptuur, het niet hoeft om precies te zijn in vorm en meting. Het enige dat belangrijk is, is dat het de basisvorm van de figuur die u wilt maken heeft.

  • Een stalen staaf en een houten paal. Deze twee materialen zijn de basismaterialen die worden gebruikt voor het anker. In een stuk hout een gat boren op ongeveer een halve centimeter. Zet dan de houten paal of stalen staaf in het gat en plak het met epoxy of iets dat kan worden gebruikt om te plakken. Het zal dienen als een basis en zorgen voor extra ondersteuning voor uw armatuur als u extra klei.
  • . Plaats extensies U moet gebruik maken staaldraden voor dit doel, gebruik een soort van staaldraad dat is beheersbaar en is gemakkelijk te buigen. Lijm gekozen draad aan uw houten basis. Als je een stalen onderstel kunt u gebruik maken van een las-materiaal voor een sterkere binding.

    U kunt gebruik maken lichter, dunner en soepeler draden voor de kleinere delen van uw beeld, maar het is het beste dat je sterker draden te gebruiken om het hoofdgedeelte van uw armatuur te vormen.

  • Sluit elk onderdeel. Vervolgens samen de hout en metaal voor uw armatuur. Door toe te treden elk deel, kunt u spijker het hout of gewoon lijmen. U moet er zeker van zijn dat uw anker sterk genoeg is om het beeld te houden, want het zal zwaar worden als je klei of gips toe te voegen.
  • Wikkel de armatuur met aluminiumfolie. Je bent bijna klaar! Wrap aluminium folie over het anker, en strak op de folie om het compact. Voor het hoofd van uw beeld, kunt u bal van de aluminiumfolie.
  • Ken de andere opties. Een andere optie is een las-fabriek gebruikt voor uw beelden. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met sommige andere materialen. Toch zal deze optie bellen voor vaardigheid van een lasser, en het is noodzakelijk om extra voorzichtig te nemen bij het gebruik van deze optie.


Daar heb je het

Hoe kan ik een armatuur voor beeldhouwen klei maken. Begin met het hoofd, naar beneden naar het hoofdgedeelte.
Hoe kan ik een armatuur voor beeldhouwen klei maken. Begin met het hoofd, naar beneden naar het hoofdgedeelte.

Daar heb je het! Dit zijn de essentiële stappen voor het maken van een armatuur voor klei sculpturen. Neem de tijd om te experimenteren en uit te proberen het maken van een armatuur voordat u aan boord voor de werkelijke klei sculptuur zelf. Dit zal echt helpen u een efficiënter tijd met de beeldhouwen proces, en zal helpen u van plan bent om het lichaam van uw beeld ook. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!