E2a

Hoe kan ik een ATV batterij op te laden

Automated Transfer Vehicle (ATV) batterijen moeten goed worden onderhouden, zodat de batterijen kunnen een langere levensduur hebben. De batterijen kunnen volledig dood als ze niet betalen voor een lange tijd. Het is gemakkelijk op te laden een ATV batterij, hieronder zijn de stappen en gidsen om u te begeleiden geld van uw ATV batterij.

  • ATV laadsysteem. Het is de gebruikelijke manier in ATV laden batterijen. U rekent uw ATV accu als de motor van uw machine loopt. U kunt geld van uw accu als uw verbruik lager is dan de beschuldiging dat wordt in je batterij. Zorg ervoor dat uw batterij voldoende is opgeladen voordat u het afsluiten van de ATV omdat undercharging creëert sulfaat opbouw binnen uw batterij, die zal het verminderen van de efficiëntie.
  • Druppellading. Druppellading zal uw batterijen wanneer ze niet volledig leeg is. Je hoeft alleen maar aan te sluiten en periodiek ontkoppel de accu. Druppelladen houdt uw ATV batterij opgeladen, zelfs als je ze kunt gebruiken een of twee keer per maand. Zorg ervoor dat uw accu is losgekoppeld van uw auto terwijl u het oplaadt. Ook zet je de batterij op een tafel. Houten tafels worden aanbevolen, omdat de koude grond zal uw batterij drain nog meer. Uw batterij zal verminderen de efficiëntie als het helemaal leeg is. Zorg ervoor dat het uitschakelen van alle elektronica als uw voertuig niet wordt uitgevoerd, zodat de batterij niet goed sterven.
    • Door dit proces, zult u uw batterij op te laden met dezelfde snelheid van zelf-ontlading van uw accu's beoordelen, zodat de batterij wordt opgeladen op volle capaciteit. De meeste oplaadbare batterijen vooral nikkel metaal hydride en nikkel-cadmium-batterijen verliezen geleidelijk hun lading zelfs als ze inactief, het gebeurt omdat hun zelfontlading is in een gematigd tempo.
  • Float opladen. Het verschil van druppelladen van druppelladen is dat de eerste constante spanning is van toepassing, zodat u voorkomt overladen uw batterij. Het zorgt voor een nul stroom tot een minimaal niveau tot een vlotter lader detecteert dat de accuspanning geschikt is. Merk op dat float voltage varieert met de omgevingstemperatuur en de accu constructie van een bepaalde ATV batterij. Met de juiste spanning en de juiste temperatuur compensatie, zult u geen schade aan uw ATV batterij. Geen compensatie voor de juiste spanning verkort levensduur van de batterij, dus niet undercharge of overladen uw ATV batterij.
  • Externe lader. De voorgestelde externe laders voor uw ATV batterijen zijn laders die zijn ontworpen om de macht sport batterijen. Met behulp van een accu van de auto is niet de beste optie, omdat er grote verschillen zijn tussen de auto-en ATV-batterijen. U kunt een externe lader voor uw ATV in auto-shops; navraag bij de winkel personeel voor hulp.
  • Vaststelling van een dode ATV batterij. Er zijn niet te vermijden omstandigheden die kunnen maken dat uw batterij leeg. Je wilt niet dat dit gebeurt als je alleen bent in een snelweg. Er zijn dingen die je kunt net als compressie start doen door te duwen / stoten of handmatige overgang. U kunt ook springen start uw batterij uit een andere motorfiets, quad, vrachtwagen of auto. In deze omstandigheden, met een acculader is een life saver.

Bump eerst beginnen uw voertuig

Bump eerst beginnen uw voertuig. Het is de makkelijkste manier om een ​​dode ATV batterij opnieuw op te starten. Quads zijn licht van gewicht. Een normaal formaat volwassene kan duwen en het is gemakkelijker als er een grote of lichte helling. Ga het starten van uw ATV accu van een andere auto is hetzelfde als jump starten vanuit een andere ATV, maar het laadsysteem en de auto accu zijn sterker dan de ATV. Dus, begin dan niet van de auto motor als je jump starten van een ATV.

Hoe kan ik een ATV batterij op te laden. Vaststelling van een dode ATV batterij.
Hoe kan ik een ATV batterij op te laden. Vaststelling van een dode ATV batterij.

Hoop dat deze stappen en handleidingen over hoe je een ATV batterij op te laden u te helpen. Het is essentieel om deze dingen te weten te worden voorzichtig op onvermijdelijke voertuig gerelateerde omstandigheden.