E2a

Hoe kan ik een bestaand gat in de houtbewerking te vergroten

Er zullen momenten zijn wanneer je zult zien dat het gat dat je zelf op een houtbewerking project is kleiner dan wat je eigenlijk nodig hebt. Dit geldt ook als u wilt uw bestaande deurknop te vervangen door een nieuwe en de vervanging kennis groter is dan de vorige. In dit geval moet u het gat te vergroten, zodat de nieuwe sluis kan passen. Er zijn verschillende manieren voor u om het te doen met een elektrische boor en een aantal bijlagen of gebruik maken van de oude methode van het gebruik van een beitel en een hamer. Neem een ​​kijkje op de onderstaande tips.

  1. Als het gat dat je nodig hebt is slechts een paar millimeter of ongeveer een kwart inch groter dan het origineel gat, teken de omtrek van de nieuwe gat aan de voor-en achterzijde van het gebied dat u gaat werken op. Als u de installatie van een nieuwe lockset, zorg ervoor dat u nog steeds de juiste afstand van de rand van de deur en het gat voor het slot set te behouden. De juiste afstand is twee of drie achten twee en driekwart inch van de rand van de deur naar het midden van het sleutelgat. Gebruik de boor gids die wordt geleverd met de nieuwe lockset om de juiste radius te krijgen. Eerder die gebruik maken van een boor, dan kunt u gebruik maken van een scherpe platte of ronde rasp naar een bestand weg de overtollige hout. Zorg ervoor dat u waterpas indient niet en verwijder meer dat je als de rand van het gat kan laten zien in de roos van het slot.
  2. Als je gaat om een gatenzaag gebruiken, eraan herinnerd worden dat het kan nogal wat bewegen als je het gebruikt, tenzij de zaagtanden zijn verzonken in het hout reeds. Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt het grotere gat te maken en de bescherming van uw deur en je de eerste sporen het nieuwe gat overzicht opzichte van het vorige gat en plaats de gatzaag over. Beweeg het heen en weer in de richting van de omtrek tot u dwars door het hout voor ongeveer een kwart van een inch. Dit zal de gatzaag met een ruimte voor de tanden te zinken inch Doe hetzelfde aan de andere kant van de deur. Bevestig de gatzaag aan de boormachine, plaats deze op het merk dat u hebt gemaakt en het gebruik van een lage snelheid beginnen om de nieuwe gat, het verhogen van de snelheid wanneer de tanden zich schuldig maken aan het hout. Snijd halverwege de voorzijde en herhaal het proces vanaf de andere kant. Hiermee wordt voorkomen dat het hout uit splinteren. Vijl de scherpe randen en installeer je nieuwe sluis set.
  3. Een andere manier die u kunt een bestaand gat te vergroten is door het maken van een sjabloon van het nieuwe. Hier krijg je een stuk hout of multiplex ongeveer de helft en cm dik, acht centimeter lang en zes centimeter breed. Trace van de nieuwe boringen gids die wordt geleverd met de lockset op het hout. Handhaaf de juiste afstand van de rand van het hout in het midden van het gat, net zoals die van de oorspronkelijke opening in de deur. Verwijder de gids en gebruik maken van de gatzaag een gat te boren op het hout. Dit zal uw sjabloon voor de nieuwe gat. Klem deze op de rand van de deur, en zet een dun stuk hout of gevouwen papier tussen de klem ribbels en de deur naar het hout te beschermen. U kunt nu vergroten van de bestaande gat met de sjabloon op zijn plaats. Boor halverwege en breng de sjabloon naar de andere kant en herhaal het boorproces helemaal door.

Draag veiligheidskleding bij het werken met scherpe en elektrisch gereedschap

Hoe kan ik een bestaand gat in de houtbewerking te vergroten. Als het gat dat je nodig hebt is slechts een paar millimeter of ongeveer een kwart inch groter dan het origineel gat.
Hoe kan ik een bestaand gat in de houtbewerking te vergroten. Als het gat dat je nodig hebt is slechts een paar millimeter of ongeveer een kwart inch groter dan het origineel gat.

Draag veiligheidskleding bij het werken met scherpe en elektrisch gereedschap. Zorg ervoor dat u de juiste maat van het gat zag toen u een bestaand gat te vergroten. Het zal heel moeilijk zijn om het gat sluiten wanneer je zelf het te groot. Anders kan je uiteindelijk het veranderen van je deur.