E2a

Hoe kan ik een buitenlamp te maken

Outdoor-lampen kunt een bepaalde gloed aan uw huis

Outdoor-lampen kunt een bepaalde gloed aan uw huis. Het is ook erg handig 's avonds laat, wanneer het buiten donker is. Outdoor-lampen kan heel veel toevoegen van stijl en functionaliteit bij u thuis. Echter, buiten lampen bij winkels kosten veel geld, zeker als je wilt gaan voor kwalitatief hoogwaardige producten. De stijl van de lamp kan ook invloed hebben op de verkoopprijs. Dan heb je om iemand aan uw buitenlampen bedraden. Alle kosten kan heel ontmoedigend zijn, vooral wanneer je probeert om wat geld te besparen. Dit is de reden waarom veel mensen kiezen om hun eigen buitenlampen te maken. Het is heel gemakkelijk, en kan bespaart u een hoop geld. U kunt een hoge kwaliteit buitenlamp met een unieke stijl en flair voor een fractie van de prijs van high-end outdoor lampen.

Hier zijn een aantal stappen voor het maken en bedraad uw eigen outdoor lamp:

Hoe kan ik een buitenlamp te maken. Kies de stijl van uw outdoor lamp.
Hoe kan ik een buitenlamp te maken. Kies de stijl van uw outdoor lamp.

  1. Kies de stijl van uw outdoor lamp. U kunt ervoor kiezen om het ontwerp van een bestaande buitenlamp kopiëren, of u kunt uw eigen unieke ontwerp te maken. Houd rekening met wat je zult de buitenlamp worden gebruikt voor. Gaat het louter functioneel? Wil je het gewoon decoreren van uw veranda of wilt u het naar een veiligheidsmechanisme ook? Zorg ervoor dat het ontwerp van uw outdoor lamp zal het ontwerp van uw huis passen. Ook beslissen over de materialen van de buitenkant van de lamp. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om bepaalde materialen te onderzoeken voor het exterieur. Je wilt niet brandbaar materiaal te gebruiken, want het kan een ongeluk veroorzaken als de buitenlamp te warm wordt. Je moet ook rekening houden met de gloeilamp dat u gaat gebruiken en de hoeveelheid licht je wilt dat je buitenlamp te hebben. Coördineren deze gegevens bij het ontwerp van uw lamp.
  2. Bouw de behuizing voor uw outdoor lamp. Hier kunt u gebruik maken van verschillende materialen. Zorg ervoor dat de materialen die u gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Houd er ook rekening mee dat uw buitenlamp moet zeer sterk en bestand tegen wind en water. De beste materialen te gebruiken zijn van metaal, klei en glas. Kies geen materialen, die kunnen ontvlambaar zijn. Daarna kunt u beginnen met het monteren van uw buitenlamp. Sluit de behuizing met de armatuur en de lamp.
  3. Start nieuwe bedrading uw outdoor lamp. Om dit te doen, zal je een stekker nodig met drie tanden. U kunt dit op alle hardware winkel. De meeste outdoor lampen maken gebruik van twee uitsteeksel pluggen. U moet knippen en gooi ze weg als ze niet worden gebruikt. Ze zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Feed en sluit de drie polige stekker aan uw outdoor lamp. Zorg ervoor dat de draden elkaar te scheiden en af ​​te snijden van de isolatie van de kabels voor het voeren en het aansluiten van de pin. Gebruik een striptang om dit werk te doen.

Het maken van uw eigen buitenlamp thuis

Het maken van uw eigen buitenlamp thuis. Het is heel gemakkelijk en goedkoop. Volg deze simpele stappen en genieten van de voordelen van buitenlampen vandaag!