E2a

Hoe kan ik een elektrische gitaar te spelen

Ik denk dat Radiohead zanger Thom Yorke zei best toen hij jammerde

Ik denk dat Radiohead zanger Thom Yorke zei best toen hij jammerde: "iedereen kan gitaar spelen" op de titeltrack van de gelijknamige. Hoewel het waar is dat er vele redenen en motivaties om te willen halen een elektrische gitaar en spelen, de een al lang bestaande reden is vooral als gevolg van de betrokken muzikaliteit. Als u iemand bent die echt waardering voor de harmonieën, timbre en de volledige, resonerende geluid dat het spelen van een elektrische gitaar kan geven, dan bent u iemand die houdt van de schoonheid van het instrument. Natuurlijk, het doet ook geen kwaad om te fantaseren dat je een rockster te zijn ook, op een dag.

Om terug naar de basis

Om terug naar de basis, is echter zeer belangrijk wanneer u probeert om iets nieuws te leren. Het allereerste wat je moet doen is op te halen een elektrische gitaar. Koop er een, lenen, doet het er nauwelijks zo lang als je een instrument om te oefenen op hebben. Het maakt niet eens uit of je begint op een merk elektrische gitaar, hoewel sommigen zeggen dat het starten over de beste soort van elektrische gitaar is de beste methode van leren. Welke het geval is, krijg je een elektrische gitaar die je wilt spelen, vanwege de manier waarop het klinkt.

Zoals met alle dingen in de muziek

Zoals met alle dingen in de muziek, dan moet je jezelf onder te dompelen in de basis-toelichting nodig is om elke vorm van muziek af te spelen op een instrument. In het geval van de elektrische gitaar , zult u willen richten op het leren van de belangrijkste akkoorden van de elektrische gitaar, en de nodige vinger posities nodig zijn om dit te doen. Zoek jezelf een akkoord grafiek en beginnen met oefenen op de basis. Vergeet niet, het leren van iets nieuws ook is alles over houding en motivatie. Laat u niet ontmoedigd als je het gevoel dat je niet kunt de vinger posities goed te krijgen of als u niet goed kunt lijken te tokkelen. Het leren van de elektrische gitaar duurt even - je hoeft alleen te blijven kijken. Als u een harde tijd met de vinger positie, of als u niet over de druk die nodig is om de snaren te duwen, probeer dan je pols een beetje meer naar buiten als u houden van de nek en met uw vingers in de juiste positie op de frets. Het houden van uw hand in deze positie kunt u meer ruimte om druk uit te oefenen op de snaren, wat resulteert in u het daadwerkelijk spelen van het akkoord. Strumming draait allemaal om timing, dus houd een slag in je hoofd en probeer te tokkelen om die eerste voordat u naar de meer geavanceerde dingen.

Ik kan niet genoeg benadrukken het belang van de individuele praktijk

Hoe kan ik een elektrische gitaar te spelen. Ik denk dat radiohead zanger thom yorke zei best toen hij jammerde.
Hoe kan ik een elektrische gitaar te spelen. Ik denk dat radiohead zanger thom yorke zei best toen hij jammerde.

Ik kan niet genoeg benadrukken het belang van de individuele praktijk. U moet dag en nacht te oefenen voordat je veel beter. Een van de beste manieren om te leren is te kiezen uit een liedje dat je echt graag willen luisteren, iets dat kan helpen bij het rocken. Leren hoe je dit nummer te spelen moet je motiveren in te willen om het te leren nog meer, dus met een lied of een stuk dat u bekend bent met starten. Download vervolgens de akkoorden of vraag een vriend op te schrijven van de tabulatuur voor u, zodat u kunt oefenen. Probeer mee te zingen met de song die u speelt. Met dit soort praktijken, zul je onder de knie van het nummer te krijgen in een mum van tijd, en je zult merken dat je langzaam in staat om de werkelijke akkoordenschema onthouden, zonder te kijken naar de frets!