E2a

Hoe kan ik een hart te tekenen

U hoeft geen kunstenaar te zijn om een hart te tekenen zijn. Het tekenen van een hart is eenvoudig en iemand kan dit doen heel gemakkelijk. U kunt tekenen of uit de vrije hand of gebruik een aantal eenvoudige, alledaagse voorwerpen om u te helpen bij het creëren van de omtrek van een perfect uitziende hart. U kunt tekenen of maak hart met behulp van een verscheidenheid van materialen, maar om te beginnen, begin dan gewoon met potlood en papier en misschien een paar andere voorwerpen. Lees verder om erachter te komen wat ze zijn ...

Stap 1

Materialen nodig.

  • Tekenpapier
  • Potloden
  • Gom
  • Heerser
  • Elke cirkelvormig object zoals een munt, grote knop, etc, afhankelijk van de grootte van het hart

Stap 2

Hoe kan ik een hart te tekenen. Uit de vrije hand tekening.
Hoe kan ik een hart te tekenen. Uit de vrije hand tekening.

Uit de vrije hand tekening. Dit is een van de trial and error methoden die u kunt gebruiken om een hart te tekenen. Hiervoor hoeft u alleen het papier, potlood en gum uit de materialen vermeld in stap een. Om te beginnen, horizontaal teken de nummer 3 op het papier met de open zijde naar beneden gericht. Vervolgens van elk van de uiteinden van de 3 vorm, teken twee lijnen die stromen naar beneden om elkaar te ontmoeten in de vorm van een V. Speel met de vorm om te voorkomen dat het lijkt te symmetrisch en recht, schaduw een lichte bocht rond de twee lijnen van de V om het een meer realistische look.

Stap 3

Met behulp van het circulaire object en liniaal. Bij de tweede methode, in plaats van het tekenen van de hart uit de vrije hand, gebruik dan het circulaire object dat u hebt gekozen en de heerser te tekenen.

Stap 4

Het tekenen van de bovenste helft. Gebruik de munt knop of om twee halve cirkels te tekenen op het papier. Plaats de munt of knop op het papier en het gebruik van een potlood te tekenen rond de bovenste helft van de omtrek van de eerste halve cirkel te krijgen. Vervolgens beweegt de munt naar de rechterzijde van het eerste half cirkel en trek ander zodanig dat de twee uiteinden van de halve cirkels elkaar ontmoeten.

Stap 5

Met behulp van het circulaire object en liniaal. Het tekenen van de bovenste helft.
Met behulp van het circulaire object en liniaal. Het tekenen van de bovenste helft.

Het tekenen van de onderste helft. Met de liniaal twee lijnen van de uiteinden van de halve cirkels, waarbij de lijnen schuin naar elkaar af in een V.

Stap 6

Afwerking van de hart. Net als in stap twee, gebruik het potlood en gum om zich te ontdoen van al te perfecte bochten of lijnen, voert u het potlood over de gehele omtrek zonder gebruik te maken van de munt / toets of heerser om het een realistisch wankele gevoel.


U kunt de praktijk met een van de twee hierboven beschreven harten maken in verschillende maten. Overstappen naar het gebruik van kleur - verven, kleurpotloden of kleurpotloden - om het hart te kijken kleurrijk en aantrekkelijk.