E2a

Hoe kan ik een kind aan het modelleren agenten

Uw kind wangen kan hebben ontwikkeld spieren als gevolg van alle knijpen ze heeft te verduren van haar bewonderaars. Je kan zijn ontslag aan lot van uw kind als gevolg van haar extreme schattigheid, maar heb je ooit overwegen eigenlijk het genereren van inkomsten uit haar innemende eigenschap? Je zou u uw kind in de wereld van modellering. Weet wel dat kind modellen kunnen 45€ verdienen tot 60€ per uur van de fotografie sessies voor die verschijnen op tijdschriften en nieuwsbrieven (als de bijbehorende beelden voor artikelen), en ongeveer 900€ voor het verschijnen op de volledige advertenties. Als je denkt dat je dit bedrag aan geld om goed gebruik te zetten - bijvoorbeeld voor uw kind college fonds - dan misschien moet je beginnen te begrijpen hoe uw kind te krijgen in het modelleren. Lees verder voor goede tips om je kind aan het modelleren agenten.

  • Kijk voor gerenommeerde modellenbureaus. Dit is echt de plek voor u om te beginnen. Simpel gezegd, modellenbureaus zijn degenen die zullen banen te krijgen voor uw kind. Er is echt een breed vraag naar kind modellen, maar de concurrentie is zeer fel en de beste manier voor u om eens weet van beschikbare optredens is door modellenbureaus. Voor al hun beenwerk, modellenbureaus meestal kosten ongeveer 15 tot 20% van het totale inkomen van uw kind in elke modellering opdracht.
    Je zou op zoek gaan naar modellenbureaus bij uw lokale gele pagina's. Double-check de reputability van dit agentschap via sites zoals het Better Business Bureau.
  • Leer om te vertellen of een modellenbureau is een legitieme een. De eerste waarschuwing teken van een nep-bureau is als ze je vragen om geld up front, voor kosten zoals administratiekosten, makelaarskosten of het ondertekenen vergoedingen. Legitieme agentschappen moeten ook nooit kosten in rekening voor fotosessies en modellering workshops. Wat legit agentschappen zouden doen is het in rekening brengen van een bepaald percentage van de inkomsten van uw kind krijgt van een modellenbureau baan krijgen ze voor u - in het kort, je moet in rekening worden gebracht wanneer het geld binnen begint te komen inch Een andere waarschuwing om uit te kijken naar zijn modellenbureaus die agressief de markt hun diensten. Gerenommeerde en legitieme modellenbureaus hebben een constante stroom van talenten en ze hoeven niet meer te adverteren zichzelf.
  • Weet wat voor te bereiden. Bij de ontmoeting met kind modellenbureaus maakt, moet u een portfolio van foto's van uw kind. Voordat u de voorbereiding van de portefeuille, echter, moet je te weten komen aan de eisen van de verschillende modellenbureaus die je shortlist te hebben. Ze konden aangeven een bepaald aantal, grootte, type (full-body, headshot, enz.) of de instelling van de foto's die je zou moeten dienen.
  • Vermijd het aantrekken van make-up om uw kind bij het ​​fotograferen van haar. De meeste agentschappen op zoek naar frisse gezichten kinderen, met een minimum aan accessoires. Zorg er wel voor dat u uw kind fotograferen in zeer goede verlichting, en sommige modellenbureaus vereisen geen professionele foto's, zodat je kon gewoon snap een foto van uw kind met uw digitale camera en gemaakt moet worden.
  • Wees professioneel. Bureaus zou je contact op te nemen voor een face-to-face ontmoeting met u en uw kind. Dit is zodat ze konden zelf beoordelen of je kind echt model materiaal. Wanneer u deze vergadering gepland, zorg ervoor dat u op tijd bent en dat je bij je hebt een comp-kaart (ook wel bekend als een composiet-kaart of Z-kaart, zie volgende tip).
  • Bereid een Layout-kaart. Comp-kaarten zijn het equivalent van visitekaartjes voor modellen. De comp-kaart is een 8.5x5.5 inch stuk karton; ene kant moet het voorblad dat uw kind full-size portret heeft, terwijl aan de andere kant moet een verscheidenheid van representatieve foto's van uw kind te hebben. Deze tweede pagina moet ook informatie bevatten over de hoogte van uw kind, gewicht, oog-en haarkleur, en contact informatie.


Hoe kan ik een kind aan het modelleren agenten. Kijk voor gerenommeerde modellenbureaus.
Hoe kan ik een kind aan het modelleren agenten. Kijk voor gerenommeerde modellenbureaus.

Het indienen van uw kind aan het modelleren agenten zal zeker speciaal leiden tot een veel been werk van u in het begin, maar worden ingegeven door de gedachte dat het allemaal zal het de moeite waard als uw kind maakt het in de modellering industrie. Veel succes!