E2a

Hoe kan ik een origami eagle te maken

De kunst van het vormen van dieren of voorwerpen met papier (bekend als origami in Japan), is een zeer respectabele vorm van kunst, en als je bekwaam genoeg voelt, kunt complexe stukken die geweldige home decoraties en uitstekende giften te maken voor vrienden en familie gelijk. Origami, net als veel andere dingen die komen uit Japan, vereisen tijd en moeite te doen, maar vereisen ook geduld en uiterste precisie om goed te doen. Het is een ongelooflijk bevredigend kunst, en die je kunt pas echt echt op prijs stellen als u hebt geprobeerd het zelf-je zal zien dat als je eenmaal de slag te gaan met origami, u alleen wil om beter te worden. Er zijn een aantal eenvoudige dieren die je kunt beginnen met in origami. Zodra u het gevoel voor het gekregen, kun je beginnen met meer geavanceerde dieren (maar niets te ingewikkeld), zoals de origami adelaar. Het beste deel over origami is een groot deel van de meer geavanceerde dieren worden vaak gemaakt met een basis (dat zou een aantal van de meer eenvoudige dierlijke vormen). In het geval van de origami adelaar, het begint met de origami kikker als de juiste basis. Dit artikel zal u voorzien van een reeks instructies die u kunt gebruiken om goed eerste construct de basis van de adelaar (dat is de kikker), alvorens over te gaan tot het invullen van de adelaar zelf. Als u nog enige tijd in je handen en zijn geïnteresseerd in het maken van een kleine origami kunst, dan voel je vrij om verder te lezen en de onderstaande stappen te volgen:

  • Begin met de kikker. Dit kan een beetje lastig, maar zo lang als je genoeg stukken van origami papier hebben voor het geval je een fout maakt, zul je wel goed. Begin met het vouwen van het papier diagonaal, waar een hoek moet de andere hoek te passen. Daarna zorgen dat alles nog is door vouwen de vouw. Zodra u klaar bent, vouw weer in precies dezelfde manier, en weer, vouw het zo dat alles is zoals het zou moeten zijn (alles moet zelfs, het is een ongeschreven regel in origami en het hebben van alles, zelfs is het bewijs dat je bent geschoolde, zelfs als het gaat om eenvoudige vouwen). Nu is het deel waar de dingen een beetje lastig. Er moeten twee kleppen in de driehoek-je nodig hebt om vast te houden aan een flap en vouw op een manier die maakt het nog loodrecht op de belangrijkste driehoek, vouw het weer als je eenmaal klaar bent. Nu alles wat overblijft is voor u om hetzelfde te doen met de andere klep (vergeet niet te kreuken), en je moet afgewerkt worden met je kikker.
  • Doorgaan op met de vogel basis. De origami adelaar vereist de kikker basis en de vogel basis. Er is ook een andere manier waar je de vogel los en sluit deze met uw origami kikker naar de stappen uit te voeren, zoals bij uw kikker alles wat je hoeft te doen is de ambachtelijke origami vleugels van de vogel basis om het af te maken en plak deze in te zetten een origami adelaar. Hoe dan ook, de kikker is het fundament van uw origami arend, en zo lang als je de kikker, u hebt gekregen uit om een ​​goede start.


Hoe kan ik een origami eagle te maken. Doorgaan op met de vogel basis.
Hoe kan ik een origami eagle te maken. Doorgaan op met de vogel basis.

Voor de rest van het, gewoon op zoek naar een gids over de vogel origami basis, en je moet goed op uw weg naar het beëindigen van de origami adelaar. Gefeliciteerd en veel geluk.