E2a

Hoe kan ik een origami lotusbloem vouwen

Bij tot nu

Als tot nu toe de enige origami die je kent is het vouwen van papier kranen, is het tijd te intensiveren uw kennis van dit Japanse kunst. Er is een zekere fascinatie gevoeld in het zien van een eenvoudige papieren geleidelijk transformeren in verschillende dingen die we om ons heen zien. Je beseft dat zelfs een schijnbaar nutteloze stuk papier daadwerkelijk kan worden gebruikt om iets moois te creëren.

Dit artikel is een tutorial en geen filosofie, noch een geschiedenisles

Dit artikel is een tutorial en geen filosofie, noch een geschiedenis les. Maar net om u te helpen meer weten over de kunst, laat me even de oorsprong van het woord origami uit te leggen. De term "origami" is een combinatie van twee Japanse woorden, 'oru "en" kami ", wat betekent" te vouwen "en" papier ", respectievelijk. Het wordt algemeen gedefinieerd als de kunst van het papier vouwen als het eindproduct wordt verondersteld dat u ons een driedimensionale figuur van bijna alle soorten met inbegrip van dieren, mensen, voorwerpen, vormen, en een gastheer van anderen.

Hoe kan ik een origami lotusbloem vouwen. Bij tot nu.
Hoe kan ik een origami lotusbloem vouwen. Bij tot nu.

Origami is eigenlijk een goede breuk-the-ice activiteit en een mentale oefening. We kunnen ook meer leren over de Japanse cultuur als we dieper ingaan op de basisprincipes van de techniek, maar ook de geschiedenis. We kunnen ontdekken dat de Japanse manier van leven is zo ingewikkeld en rijk als zijn kunst. Het is ook niet verwonderlijk hoe deze mensen als de meest productieve mensen in de wereld. Japan is de op een na grootste wereldeconomie naast de VS.

Nu voor de meer leuke gedeelte, laten we beginnen deze tutorial. Laten we beginnen met een origami lotusbloem, een van de eenvoudigste onder de origami handwerk.

Je moet, voor te bereiden natuurlijk, vierkante stukken papier. Alleen dat. Als je erover nadenkt, origami is zowel eenvoudig als ingewikkeld. Je hoeft alleen maar een papieren, maar je echt nodig hebt om een ​​goede luisteraar te zijn om onder de knie van het vouwen papieren te krijgen. Zodat je niet alleen je handwerk vaardigheden te verbeteren, kunt u ook een meer medelevend persoon (slechts een aanname natuurlijk) als je deze tutorial. Aangezien dit origami vormt vierkanten die draaien kleiner terwijl we verder gaan, zult u het gemakkelijker vinden om grotere stukken papier vouwen.

Dit artikel is een tutorial en geen filosofie, noch een geschiedenisles.
Dit artikel is een tutorial en geen filosofie, noch een geschiedenisles.

 1. Diagonaal Vouw beide zijden van het papier. Crease voordat ontvouwen.
 2. Vouw de hoeken naar het midden.
 3. Herhaal het vouwen en ontvouwen horizontale en verticale middellijnen. Uw origami moeten vormen nu plooien om u te begeleiden.
 4. Vouw een hoek van het plein in het centrum.
 5. Herhaal stap 4 voor de andere 3 hoeken.
 6. Deze keer, vouw een hoek naar het centrum. Uw plein wordt stilaan kleiner nu.
 7. Herhaal stap 6 voor de andere 3 hoeken.
 8. Herhaal stap 4 en stap 5.
 9. Nu, zet je kleine vierkantje op en vouw de hoeken naar het midden weer. Maak je geen zorgen. Dit is de laatste van de "square-draaien-kleine" serie.
 10. Trek de klep van achter elke hoek. Doe dit met zorg als u niet wilt dat uw papieren bloem scheuren.
 11. Gebruik stap 10 drie keer meer bloemblaadjes creëren

Uw lotus bloem kan niet drijven op de vijver, maar u zeker een stuk van de Japanse kunst erfenis in uw handen.