E2a

Hoe kan ik een r / c helikopter blade evenwicht

Heb je ooit gezien kleine jongens lopen rond het park genieten van zichzelf en hebben de tijd van hun leven, die een op afstand bestuurbare helikopter? U zelf wilt meedoen, maar wacht! Een helikopter net kelderde op de grond en liet de kinderen teleurgesteld. Maar goed dat je een idee hebt hoe het probleem op te lossen.

Een R / C helicopter zal meestal weer onstabiel vliegeigenschappen wanneer de bladen niet in evenwicht zijn. Dit resulteert in een domino-effect. De kleine onderdelen van het speelgoed los komen te zitten, en de helikopter zal waarschijnlijk crashen. Maar maak je geen zorgen. Vandaag de dag, heb je dat fascinerende machine back-up in de lucht en actief! De volgende stap-voor-stap benadering zal u helpen om snel de balans van uw R / C Helicopter Blade.

Stap 1. Vind het zwaartepunt. Dit is belangrijk, zodat je zou weten waar precies je referentiepunt zou zijn als het gaat om de balans van de messen '. Pak een driehoekige liniaal 12 centimeter lang en met 3 zijden & ndashof die twee zijden zijn vlak en een kant omhoog steekt en fungeert als een balanceren stand. Wat je zult gaan doen is het vaststellen van de liniaal op een vlakke ondergrond. Plaats nu een blad aan de rand van de liniaal, zorg ervoor dat het blad is in het centrum. Zet een markering op het blad waar het blad en de liniaal te voldoen. Doe hetzelfde met de tweede mes.

Stap 2

Hoe kan ik een r / c helikopter blade evenwicht. Vind het zwaartepunt.
Hoe kan ik een r / c helikopter blade evenwicht. Vind het zwaartepunt.

Stap 2. Vergelijk de markeringen op beide bladen door ze te plaatsen op een top van de andere. Als de merken zijn te ver van elkaar, of meer dan 1 mm van elkaar, moet u naar het centrum van de zwaartekracht, dat is het dichtst bij het ​​blad tip veranderen . Om dit te doen, moet u het merk dat het dichtst bij de wortel van het blad op het andere blad verplaatsen.

Stap 3

Stap 3. Je zal nu moeten vasthouden aan kleine stukjes tape op de achterkant van de nieuw-gemarkeerde mes. Om het saldo te controleren, gebruikt u de driehoekige liniaal na steken stukje na stukje duct tape. Dit moet het evenwicht op het blad behouden.

Stap 4. Word lid van de twee bladen met een moer en een bout. Zorg ervoor dat het alvorens dit te doen, de bladen moeten worden gespreid, recht uit het hart.

Vergelijk de markeringen op beide bladen door ze te plaatsen op een top van de andere. Je zal nu moeten vasthouden aan kleine stukjes tape op de achterkant van de nieuw-gemarkeerde mes.
Vergelijk de markeringen op beide bladen door ze te plaatsen op een top van de andere. Je zal nu moeten vasthouden aan kleine stukjes tape op de achterkant van de nieuw-gemarkeerde mes.

Stap 5. Om de moer en bout te ondersteunen, moet u een stuk draad binden rond de messen. Zorg ervoor dat u dit doet op het centrum. Anders zal het niet in evenwicht.

Stap 6. Test de messen. Hou ze door de draad en observeer de messen. Als een van de bladen punten omhoog en de andere punten naar beneden, ga dan naar stap 7 omdat er meer werk te doen. Anders, je bent klaar!

Stap 7

Stap 7. Weet stap 3 opnieuw en plakken op kleine stukjes tape op het blad dat omhoog wijst. Hierdoor wordt het mes zwaarder te maken. Test het mes opnieuw na elke tape die je stok op. U kunt dit doen door het houden van de messen opnieuw door de draad. Wacht totdat beide messen zijn vlak met elkaar, totdat ze in balans. Zodra ze allebei, dan ben je klaar!