E2a

Hoe kan ik een stand te bereiden up comedy open mic prestaties

Dus ... Oke ... U kunt de meeste leden van uw familie lachen en zelfs een keer gevangen uw hond, Cupcake, op zijn rug, mond wijd open, en kwijlen loopt langs de zijkanten van zijn mond nadat je de clou van uw grap - je neem aan dat hij je grap, ook, want iedereen was om hun aankopen zijden van het lachen. Dat is geweldig dan. Het moet betekenen dat u de fijne ingrediënten van een komiek. Nu kan je testen dat moed van jou door de ondertekening op naar een open mic prestaties.

Hier is hoe je jezelf voor te bereiden op een stand up comedy open mic prestaties.

Hoe kan ik een stand te bereiden up comedy open mic prestaties. Schrijf uw originele materiaal.
Hoe kan ik een stand te bereiden up comedy open mic prestaties. Schrijf uw originele materiaal.

  1. Schrijf uw originele materiaal, vervolgens opnieuw te schrijven, en te herzien totdat je een stevige, compacte set van grappen. Het schrijven van komische materiaal is een vaardigheid en een oefening in geduld vooral als het gaat om het samenstellen van uw materiaal de eerste keer. Voor een, moet u uw set te houden onder of goed binnen 5 minuten, zodat omzeilen dat bij de ontwikkeling van uw materiaal.
  2. Schrijven in verschillende stijlen bijvoorbeeld. Parodie, satire, slapstick, ironie, sarcasme, Onwerkelijk, Farce, en Dark. Dit zorgt ervoor dat uw materiaal bijtend vol verrassingen.
  3. Oefen uw materiaal zelf en dan voor je familie en vrienden. Door jezelf en in de voorkant van een spiegel, lees je materiaal hardop compleet met gezichtsuitdrukkingen en handgebaren. Loop rond terwijl het leveren van uw materiaal. Als je ervan overtuigd dat je iets hilarisch hebben, presenteer uw materiaal door het aantrekken van een optreden in de voorkant van je familie en vrienden. Vooraf Waarschuw hen als ze moeten worden kwadratuur voor democratie en scheldwoorden en vraag hen om schaamteloos eerlijk te zijn met hun opmerkingen na uw prestaties. Vergeet niet dat het beter is nu om uw kritiek dan lijden onder de vijandigheid en boegeroep van een teleurgestelde menigte die hun geld terug willen.
  4. Herschrijven en draai opnieuw uw materiaal. De voorstelling is gedaan in de voorkant van familie en vrienden, en u hebt nu uw feedback. Ga weer terug bij af en doe het helemaal opnieuw totdat het strak en klaar.
  5. Plan een run-through in de comedy club. Dit is waar open mic avonden gebeuren zo kan net zo goed aan wennen door te gaan daar wanneer het gesloten is om te oefenen. Gebruik de microfoon, bewegen, en leveren uw materiaal. By the way, al plagiaat is een no-no in de industrie, als uw materiaal is groot en iemand toevallig op de loer, terwijl u oefenen in de zaal, nou ja, je de rest leren kennen. Bescherm uw materiaal met behulp van een grap uit je hele arsenaal voor de praktijk. U kunt de mix dit een originele grap met meer populaire grappen die iedereen kent.
  6. Oefen hoe goed staan. U heeft uw materiaal en uw prestaties je bent zeker zal hij een uitstekende, maar alles zal voor niets als je shuffle en traag je weg op het podium. Het verwerven van de kunst van het vertrouwen door rechtop, schouders kwadraat, en hoofd omhoog. Beheers je lichaamstaal, ook door het gebruik van gebaren die niet articuleren afleiden van uw prestaties.
  7. Kijk hoe de profs het doen. Er zijn talloze video's op het web die u kunt bekijken om te zien hoe de pro's het doen. Gewoon Google zoeken naar uw favoriete stand-up comedian, zoals Jerry Seinfeld, Ellen, Wanda Sykes, of Dane Cook om te zien hoe ze werken tot het publiek tot oncontroleerbare lachbuien.

In de nacht van uw open mic prestaties, jurk als een college kid dus je komt over als aardig en cool.