E2a

Hoe kan ik een trekstang in een Mercury Villager vervangen

Een Mercury Villager is een minivan die werd door Ford geproduceerd uit 1993 tot 2002. Het is een rebadged modificatie van Nissan Quest. De Villager is ook een product van de joint venture van de Nissan en Ford Motor Companies. Het werd opgericht in de Ford-Ohio Assembly fabriek in Avon Lake, Ohio. Het was een van de beste minivans op de markt. Maar als je Mercury Villager niet recht te volgen, zelfs als u uitlijnen, dan is het probleem kan een defecte trekstang einde zijn. In plaats van het inhuren van een monteur, kunt u deze vervangen door jezelf om geld te besparen. Hieronder zijn de stappen over hoe een trekstang in een Mercury Villager vervangen.

Hoe kan ik een trekstang in een mercury villager vervangen. Wat je nodig hebt voor dit project.
Hoe kan ik een trekstang in een mercury villager vervangen. Wat je nodig hebt voor dit project.

 • Wat je nodig hebt voor dit project. Je hebt een lug moersleutel, jack, jack staat, marker of krijt, moersleutel of een tang, trekstang einde afscheider, diëlektrische verbinding en siliconen remklauw vet, trekstang eindigt, en momentsleutel.
 • Verkrijg de juiste Stuurkogel. Bepaal het modeljaar van de Mercury Villager. Uw trekstang uiteinden moeten compatibel zijn voor het specifieke minivan model.
 • Krik de minivan. Zorg ervoor dat de minivan geparkeerd staat op een stabiele en vlakke ondergrond. Plaats de krik op een sterke chassis en pump it up met de minibus omhoog tot hij hoog genoeg is om de banden te verwijderen. Zet de minivan met jack stands.
 • Verwijder de minivan band. Draai de wielmoeren van de voorband. Gebruik de juiste sleutel voor de job. Breng vet aan op de moeren om gemakkelijk te verwijderen. Verwijder de band en leg het opzij.
 • Markeer de stuurkogels positie op schroefdraad van de trekstang van de portie. Gebruik een marker of krijt voor markeren. Vervolgens draait u de borgmoer van de trekstang uiteinden en verwijder deze. Gebruik een splitpen voor deze stap.
 • Scheid het wiel knokkel van de trekstang einde. Gebruik uw trekstang scheidingsteken voor deze stap. Draai het voertuig trekstang einde. Blijf op de hoogte van hoeveel gaat het duurde om het te los te schroeven.
 • Vervang het kwik dorpeling trekstang. Breng wat diëlektrische verbinding en siliconen remklauw vet op schroefdraad van de trekstang van de portie. Daarna schroef aan het uiteinde van de trekstang aan de markering die u hebt gemaakt. Steek de trekstang uiteinde in het voorwiel knokkel van uw minivan. Schuif het in de splitpen en draai vervolgens de moer. Herhaal de stappen voor het installeren van nieuwe trekstangen.
 • Plaats de banden. Draai de wielmoeren. Zorg ervoor dat u een wiel uitlijning daarna te doen.
 • In de eerste plaats, trekstangen bestaan ​​uit twee delen. Dit zijn de aansluiting en de geharde stalen kogel met schroefdraad stud die worden omsloten door een stalen behuizing. Het centrum koppeling verbindt de trekstang einde aan stuur van een auto knokkel met een conventioneel veersysteem. Een trekstang einde verbindt de rack einde aan een fusee in voertuigen met een rack-en pinion leiding hebben.

  De kogelkop van een trekstang einde dient als spil van de fusee's punten. De kracht van uw versnellingsbak of stuurhuis wordt overgedragen door de stuurkogels aan besturing van het voertuig knokkel. De trekstang einde van de spil actie kunt uw voertuig vering draaien. De Stuurkogel de buitenkant verbindt met de stelbus, waardoor de trekstang einde de lengte verstelbaar.


De Mercury Villager is niet gerelateerd aan de Ford Windstar, Mercury Monterey of de Ford Freestar. Laat een autobedrijf vertegenwoordiger of technicus reparatie aan uw auto als u hulp nodig hebt.